Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
merhaba artık lycan gelme vaktinin olduğunu düşünüyorum oyun çok gelişmiş bir oyun lycan gelse dahada keyifli olur metin2 türkten eksik hiç birsey yok lycanın gelmesi çok daha fayda sağlıyacaktır yeni bir adım gelişim sağlayacaktır ve oyunun gelişim açısını göstericektir daha çok oyuncu artıcaktır bu pvp gelmiş geçmiş en güzel pvp tek eksik lycan oldugunu düşünüyorum mağlüm 2017ye giricegiz artık lycanın gelmesi memnuniyet kazanıcaktır , artık gelmesini gönülden istiyorum görüşleri yonetıcılere bırakıyorum umarım gelicektir .
Son düzenleme:
merhaba artık lycan gelme vaktinin olduğunu düşünüyorum oyun çok gelişmiş bir oyun lycan gelse dahada keyifli olur metin2 türkten eksik hiç birsey yok lycanın gelmesi çok daha fayda sağlıyacaktır yeni bir adım gelişim sağlayacaktır ve oyunun gelişim açısını göstericektir daha çok oyuncu artıcaktır bu pvp gelmiş geçmiş en güzel pvp tek eksik lycan oldugunu düşünüyorum mağlüm 2017ye giricegiz artık lycanın gelmesi memnuniyet kazanıcaktır , artık gelmesini gönülden istiyorum görüşleri yonetıcılere bırakıyorum umarım gelicektir .
kardeşim hangi kafayla yazıyorsun dediklerin çok saçma lycan için 2 tane yeni player gelecekse 100tane eski player oyunu bırakıcak çünkü adamların binlerce t saydığı itemler çöp olcak bide lycana savunma dizilcek lycan gelmesi çok saçma olur böyle güzel server
iyi forumlar
Böyle birşey olması piyasayı dağıtır herkes oyunu bırakır ben dahil olmak üzere insanlar uzun uğraşlarla setler diziyorlar savunma-atak setler sırf yeni karakter eklendi diye çöp olucak 1500t civarına satılan 1+3 zırhlar kolyeler hiç bir değerleri kalmıycak bu konuyu lütfen ciddiye almayın ve böyle birşey yapmayın
bu lycan gelirse şimdi şamana çan blok yapıorduk buna lykan karakter savunması vve pençe savunmasımı olcak .DD
bu lycan gelirse şimdi şamana çan blok yapıorduk buna lykan karakter savunması vve pençe savunmasımı olcak .DDeski kafayı bırakın ona göre çözüm bulunur beğenmeyen oynamaz yonetıcılere bırakalım kararı ben görüşümü belirttim hersey açık ortada herseye bahane aramaya gerek yok yıl 2017 oldu bırak onlar karar versin ayarlarını yaparlar ona göre gelişim sağlanır hemen korkmanıza gerek yok sizin paranız var diye sizin yüzünüzden bir sürü oyuncunun sıkılıp bırakmasına neden oluyorsunuz kendinizi düşünüyorsunuz paranız var vesaire o yüzden bırak o bahaneyı korkma eksilmez bişey eksilse zaten metin2 türkte eksilirdi ona göre sistem ayarlanıyor bi lycan herseyi değiştirmez rahat ol sen merak etme parasız pulsuz kalmazsın ! oyunu hiç düşünmüyorsunuz yenilik istiyoruz artık siz beğenmezsiniz baskası beğenir forumda hesabı olmuyan bir çok kisi var sesini duyuramayan gelmesini isteyen sizin olumlu-olumsuz bisiler demeniz bisi değiştirmez metin2 türk içinde gelmesin diyenler vardı fakat geldi hersey ortada genel bakmak gerekiyor yonetıcı kararı onemli kendiniz zengin veya t fabrikası olabilirsiniz asıl siz piyasayı maf ediyorsunuz artık değişim lazım yenilik lazım bu kadar net.
Son düzenleme: