TuZaKK 1
TuZaKK
recepk78 1
recepk78
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gurur duydum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xHamBeyLoRDx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 70
667

Galatasaray’ın Hollandalı teknik direktörü, “Takımla-taraftarımızın uyumu harikaydı. Oyuna müthiş hırslı başladık. İlk gol mükemmeldi, takımımla gurur duyuyorum” dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Rizespor maçı sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özellikle maç boyu iyi oynadıklarının altını çizen Riekerink, "Önemli pozitif noktalar vardı. Taraftar harikaydı. Takımım inanılmaz hırslı başladı. Takımla taraftarın uyumu harikaydı. İyi oynadık, ilk gol mükemmeldi. Takımımla gurur duyuyorum. Daha fazla gol atabilirdik ama Rize'yi de tebrik etmek gerek. Defansif olarak iyiydiler" yorumunu yaptı.

DERBİ ÖNCESİ GALİBİYET İYİ

Beşiktaş derbisi öncesinde alınan bu galibiyet nedeniyle mutlu olduğunu belirten Riekerink şöyle devam etti: "Şimdi Beşiktaş derbisi var. Beşiktaş derbisi öncesinde bu galibiyetle elbette çok mutlu oldum. Yeni ve kurulum aşamasında bir takımız. Bu tip galibiyetlere çok önemli. Baktığınızda 4 maçta 10 puan alan Galatsaray var. Haftaya önemli bir Beşiktaş karşılaşmasına çıkacağız." Hollandalı çalıştırıcı, Luis Cavanda'nın 11'de olmaması hakkında, "Cavanda'yı tebrik etmek istiyorum. Sakatlıktan çıktı, tam bir takım oyuncusu. Bunun yanı sıra Sabri'yi göz ardı edemeyiz. Böyle bir değişikliğe gerek yoktu" yorumunu yaptı.​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri