Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Korkunun gözünü seviyim siz kimsiniz de benim adımla prim yapıyorsunuz, yeni mi başlıyordun hakim hayırdır adımı duyunca saklandın devr ettin filan şamar oğlanları aklınızı aldım 2 dk da. Sana tavsiyem fazla açılma boğarım seni yalan da atma bir daha gerçi yaptığın herşey yalan bak burda olduğu gibi herkes görüyor kimin ne olduğunu öpüyorum sizi
Son düzenleme:
Günde 2 farklı hesaptan aynı skorlarla kesilmek ağır gelmiştirBahaneye bak hakimin çar sattığı felan yok Nick değişmiş - Jawies
Gençler vs atmak istiorsanız atarız konuyu kirletmeyemi geldiniz ???
Turkmmo Flood Engelleme
ALİ ÖNCELİKLE lHAKiMl ÇARININ HANGİ KARAKTERDE OLDUĞUNA Bİ BAK TMMMI ONDAN SONRA YORUM YAP
Turkmmo Flood Engelleme
SEN NE DİON BİLADER KONUMDAN Bİ ÇIKSANA SEN
Turkmmo Flood Engelleme
SENDE ÇIKLA KONUMDAN
Turkmmo Flood Engelleme
![]()
Korkunun gözünü seviyim siz kimsiniz de benim adımla prim yapıyorsunuz, yeni mi başlıyordun hakim hayırdır adımı duyunca saklandın devr ettin filan şamar oğlanları aklınızı aldım 2 dk da. Sana tavsiyem fazla açılma boğarım seni yalan da atma bir daha gerçi yaptığın herşey yalan bak burda olduğu gibi herkes görüyor kimin ne olduğunu öpüyorum sizi
ALİ ÖNCELİKLE lHAKiMl ÇARININ HANGİ KARAKTERDE OLDUĞUNA Bİ BAK TMMMI ONDAN SONRA YORUM YAP
Turkmmo Flood Engelleme
Günde 2 farklı hesaptan aynı skorlarla kesilmek ağır gelmiştir
SEN NE DİON BİLADER KONUMDAN Bİ ÇIKSANA SEN
Turkmmo Flood Engelleme
Bahaneye bak hakimin çar sattığı felan yok Nick değişmiş - Jawies
SENDE ÇIKLA KONUMDAN
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)