Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Sensei Shigeki

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shigeki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Shigeki

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 9 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
12
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar . Ben Mert 19 yaşında bilgisayar oyunlarını seven anime delisi ( Daima Naruto ) uzun yıllardır çeşitli serverlerde ve TR de Metin2 oynamış Diğer online MMORPG ve FPS oyunlarınada şans vermiş Az biraz agresif Büyüklerine saygısını elden bırakmayan Namazında niyazında olmasada Cumalara gidip gelen Çocukluğundan beri kendine ATATÜRK`ü idol almış Halktan yani içinizden Birisi ...

Merhabalar . Ben Mert 19 yaşında bilgisayar oyunlarını seven anime delisi ( Daima Naruto ) uzun yıllardır çeşitli serverlerde ve TR de Metin2 oynamış Diğer online MMORPG ve FPS oyunlarınada şans vermiş Az biraz agresif Büyüklerine saygısını elden bırakmayan Namazında niyazında olmasada Cumalara gidip gelen Çocukluğundan beri kendine ATATÜRK`ü idol almış Halktan yani içinizden Birisi ...

Hoş geldiniz, keyifli forumlar :)

Hoşegldiniz :)

Hoş geldin,keyifli forumlar. :) Şu konuya bakmanı öneririm.

Son düzenleme:
Hoşgeldin Mert :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri