- Konular
- 12,227
- Online süresi
- 5h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 3,165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 577
- MmoLira
- 41
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Türk futbolunun ve Galatasaray'ın unutulmaz ismi 'Taçsız Kral' lakaplı Metin Oktay ölümünün 25. yılında mezarı başında anıldı.
Kozlu Mezarlığı'ndaki anmaya G.Saray Kulübü İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, Yönetim Kurulu üyeleri İsmail Sarıkaya, Sportif AŞ Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu, teknik direktör Jan Olde Riekerink, idari menajer yardımcısı Mert Çetin altyapı sporcuları ve taraftarlar katıldı. Metin Oktay'ın yeğeni Mualla Erşan ve üvey oğlu Rıfat Halil Pala da törende yer aldı.
'G.SARAY'I HİÇ ÜZMEDİ'
Törende konuşan G.Saray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın şunları söyledi: "O büyük bir insandı. Maçlarda ağırbaşlıydı. Galatasaray'ı hiç üzmedi. Sadece G.Saraylıların değil tüm sporseverlerin gönlüne kazılı bir isimdi. Yürümenin bile zor olduğu zeminde ağları delen bir efsanedir Metin Oktay. G.Saray'ın Türkiye'nin en büyük kulübü olmasında payı büyüktür."
'METİN OKTAY BÜYÜK ÖRNEK'
G.Saray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink de Metin Oktay'ın anmasına katıldı. Hollandalı çalıştırıcı "Bu zamanı anlamak için geçmişi bilmeniz gerekir. Metin Oktay'ın ismini sürekli duyuyorum. G.Saray'ın geçmişinde büyük rol oynamış. Ne kadar büyük bir isim olduğunu bu törende gördüm. 217 gol atmış ama sadece futboluyla değil karakteriyle de altyapı oyuncuları için müthiş bir örnek" dedi.
KRAL 'IN İKİ UNUTULMAZ ANI
1957 yılı F.Bahçe 2. Başkanı Müslüm Bağcılar: Bu çeki al, rakamı sen yaz Metin. Yeter ki Fenerbahçe forması giy.
Metin Oktay'ın cevabı: Bizi sevenleri üzmeyelim baba.
İzmir'e dönmek isteyen eşi Oya: Ben mi Galatasaray mı?
Metin Oktay'ın cevabı: Galatasaray, çünkü o daha vefalı.
SELÇUK'TAN 2 SENE SONRA PAYLAŞIM
Cimbom'un kaptanı Selçuk İnan da Metin Oktay'ı ölüm yıldönümünde andı. Selçuk, twitter hesabından 2 sene sonra yaptığı paylaşımda "Ne mutlu ki senin gibi bir yol göstericimiz var. Saygı ve özlemle anıyoruz, mekanın cennet olsun Metin Oktay" yazdı.