mavzermete 1
mavzermete
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

[C#][PHP] Serverınıza Kayıt Programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan esat199
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

911a284e645641d6883577c2f0f916ac.png

Launcher'ınızda bu kısma basıldığında çalışacak bir kayıt formu geliştirdim. Proje C# ve PHP ile yazıldı. Insert işleminde PDO kullandım, PHP geliştiricilerinin bile en güvenli sistem budur dedikleri bir sistemdir. Projelerde değişmesi gereken yerleri yorum şeklinde belirttim. Yapamayan arkdaşlar olursa bunun içinde bir video hazırlayabilirim. Projenin solution dosyasını vereceğim için tamamen geliştirmeye açıktır. C#'dan anlayan arkadaşlar geliştirebilirler. Launcher'ınızda Hesap butonuna basıldığında bu exe'nin açılması için launcher dosyanıızdaki skin.xml ' de bu butonun exec 'ine bu exe'nin yolunu göstermeniz yeterli olur. Aynı config.exe mantığı gibi yaparsınız diye umuyorum. Ayrıca talep görürse gerekli anlatımı video şeklinde hazırlarım.

Edit: Projeyi kendime göre nasıl düzenlerim ve Launcher'ıma nasıl eklerim diyenler varsa bununla alakalı video çekebilrim...

Son düzenleme:
Hocam solution dosyasının neyine virüs total koyiyim ? Tamamen virüs yazılımı olsa bile build etmedikten sonra hiç bir virüs programı tanımaz ki ?

*Virüs total gösterilmeyen konular kapatılacaktır.URL taraması geçersizdir.

Kuralı var.

Virüs koydun demedimki niye öyle bi tepki verdin ?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri