Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar yeni kanal açtık.şuan 2 kişiyiz, isterseniz kanalımızdan ikimizinkinide izleyin:
Açtıklama bölümünde kimin çektiği yazıyor ben Emirhan.
Abone hilesi biraz yaptım fakat nasıl normal yoldan abone arttırırım bilmiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim ve kanalı hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Açtıklama bölümünde kimin çektiği yazıyor ben Emirhan.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Abone hilesi biraz yaptım fakat nasıl normal yoldan abone arttırırım bilmiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim ve kanalı hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Abone hilesi yaparak kanalını tehlikeye atmışsın öncelikle, youtube bot olup olmadıklarını anlayınca hesabı kapatıyor.Daha fazla aboneye sahip olmak, kitleni büyütmek istiyorsan sosyal sitelerde paylaşabilirsin facebook,twitter vs vs. İçerik konusunda tek bir oyuna bağlı kalma aklına gelebilecek her oyunun videolarını çek paylaş, video montajlarına da özen gösterebilirsin. Bunun için youtube da ders videoları var onları izleyerek daha güzel videolar elde edebilirsin 

Son düzenleme:
Artık insanlar yeni oyunlar veya yeni içerikler arıyor Youtube'da.Oyun videoları çekerek bir yerlere gelmek zor.Çünkü insanlar artık herşeyi yaptı izledi ve sıkıldı.Daha yeni oyunlar daha farklı temalarla kanalını geliştirebilirsin.Yada biraz para haracayıp çekiliş falan yapabilirsin.400 RP yada steam cüzdan kodu falan.En yararlısıda Facebook gruplarında paylaşmaktır.Kenine bir resim hazırla ve onunla beraber gruplarda paylaş.Resim dikkat çekici olursa daha yararlı olur.
Cevaplarınız için teşekkür ederim videolarıma bakıp (bu arada iki kişi çektik 2 sine de bakarsanız sevinirim) herhangi bir olumsuzluk varsa söyleyebilirmisiniz eleştiriye açık insanımdır. Bu arada mikrofon yok diye tablet kaydediyorum sesi ama kısa zamanda mikrofon alacağım zaten bu yüzden ses çıkmıyor diye videolarda biraz bağırarak konuştum.
Bu arada hile yaptığım pişman oldum nasıl çıkarırım bilmiyorum en azından her gün eski haline dönüyor ben yapmadığım sürece olmuyor. Ama başkaları benim adıma abone oluyor aynı şekilde ertesi gün otomatik ayrılıyor
Bu arada hile yaptığım pişman oldum nasıl çıkarırım bilmiyorum en azından her gün eski haline dönüyor ben yapmadığım sürece olmuyor. Ama başkaları benim adıma abone oluyor aynı şekilde ertesi gün otomatik ayrılıyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)