kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Ramona [ 3 ] - [ 2 ] LIONN (LonneLy)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DarkKnights
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Beyler siz hangi vebalı köyden geldiniz ? Zindan çöl de atılan tüm vs ler 10 da biterken kendi kafanıza göre 3 de bitirip kaçıyosunuz vs den sonra burada kazandık diye de ahkam kesiyosunuz,ayrıca ramona sen neyin kafasındasın toplama bilgisayar gibi vslik set diziyosun bi batudan bi mamiden bi aliden derken işletim hızın hit seviyeye çıkıyo harika bir bilgisayar topluyosun vs 3-2 de kaldı devam edeceğiz ona tabi yüreğin yeterse :)

Bütün lannister sana çalışıyor zaten senin cümrün ne ki vs set diziceksin :D :D Çagrı veriyor ztn sana vs seti :D :D

Tebrikler.

Wslik itemleri başkasından aldı vb. tartışmalara girerek kimse kendini haklı çıkarmaya çalışmamalı.Sonuçda arkadaşından ws seti alıp wsyi kendisi bile atmadığı halde böyle saçma birşeyle kendini kandırmasını saçma buluyorum... Sonuçda herkes bir eksiğini arkadaşından gideriyor önce kendine baksın herkes :)

Rekabet her zaman güzeldir. Tebrikler.

Son düzenleme:
Tebrikler ferhat :D :D
Teşekkürler :smile:
Tebrikler.

Wslik itemleri başkasından aldı vb. tartışmalara girerek kimse kendini haklı çıkarmaya çalışmamalı.Sonuçda arkadaşından ws seti alıp wsyi kendisi bile atmadığı halde böyle saçma birşeyle kendini kandırmasını saçma buluyorum... Sonuçda herkes bir eksiğini arkadaşından gideriyor önce kendine baksın herkes :)

Rekabet her zaman güzeldir. Tebrikler.

Teşekkürler :smile:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri