Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Tebrikler ferhat

Beyler siz hangi vebalı köyden geldiniz ? Zindan çöl de atılan tüm vs ler 10 da biterken kendi kafanıza göre 3 de bitirip kaçıyosunuz vs den sonra burada kazandık diye de ahkam kesiyosunuz,ayrıca ramona sen neyin kafasındasın toplama bilgisayar gibi vslik set diziyosun bi batudan bi mamiden bi aliden derken işletim hızın hit seviyeye çıkıyo harika bir bilgisayar topluyosun vs 3-2 de kaldı devam edeceğiz ona tabi yüreğin yeterse![]()
Bütün lannister sana çalışıyor zaten senin cümrün ne ki vs set diziceksin
Çagrı veriyor ztn sana vs seti
Tebrikler.
Wslik itemleri başkasından aldı vb. tartışmalara girerek kimse kendini haklı çıkarmaya çalışmamalı.Sonuçda arkadaşından ws seti alıp wsyi kendisi bile atmadığı halde böyle saçma birşeyle kendini kandırmasını saçma buluyorum... Sonuçda herkes bir eksiğini arkadaşından gideriyor önce kendine baksın herkes
Rekabet her zaman güzeldir. Tebrikler.
Wslik itemleri başkasından aldı vb. tartışmalara girerek kimse kendini haklı çıkarmaya çalışmamalı.Sonuçda arkadaşından ws seti alıp wsyi kendisi bile atmadığı halde böyle saçma birşeyle kendini kandırmasını saçma buluyorum... Sonuçda herkes bir eksiğini arkadaşından gideriyor önce kendine baksın herkes

Son düzenleme:
Hayırdır gülümmm alıntı felan ? Konuya dahıl degılken neden dahıl edıyosun ?
Teşekkürler :smile:Tebrikler ferhat![]()
![]()
Tebrikler.
Teşekkürler :smile:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)