DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

Moussa Sow: Oynat beni hocam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RedFenix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 126

RedFenix

Karanlıktan gelenleri karanlık ile korkutamazsın.
Fahri Üye
TM Üye
Konular
1,411
Online süresi
9h 31m
Reaksiyon Skoru
305
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 3 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
244
MmoLira
36
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

[h=4]Transferin son gününde kadroya katılan ve maç eksiği olan Moussa Sow, forma aşkıyla yanıp tutuşuyor. Hocası Advocaat ile görüşen Senegalli yıldız, “Kendimi hazır hissediyorum. Taraftarın karşısına çıkmayı çok istiyorum” sözleriyle kendisine şans vermesini istedi.[/h][FONT=&quot]

5056219.jpg

1 yıl aradan sonra yuvaya dönen Moussa Sow’u heyecan sardı.

Yeniden ’ye gelmek için yaklaşık 3 milyon Euro’luk (10 milyon TL) bir fedakarlık yapan Senegalli yıldız, taraftarın karşısına çıkmayı sabırsızlıkla bekliyor.

Antrenmanlarda oldukça istekli şekilde çalışan ve hocasının gözüne girmek için uğraş veren Sow, Dick Advocaat’ın kendisiyle yaptığı görüşmede forma arzusunu dile getirdi.

Başarılı futbolcu, “Kendimi hazır hissediyorum. Taraftarın karşısına çıkmayı çok istiyorum. Şans verirseniz elimden gelenin en iyisini sahaya yansıtırım” dedi.

Transferin son gününde kadroya katılan ve maç eksiği bulunan Sow konusunda Dick Advocaat kararsız kalırken, olası bir sakatlık ihtimalinden korkuyor.

Oyuncunun son durumuyla ilgili ekibinden sürekli bilgi alan Advocaat, her şeye rağmen Sow’u maç kadrosuna kesin olarak alacak.

İleride çift forvet

İlk 11 konusundaki kararı ise Hollandalı çalıştırıcının bugün vermesi bekleniyor. İleri uçta Emenike’yi görevlendirmeyi planlayan Dick Advocaat, Nijeryalı futbolcunun yanında Sow’u görevlendirip 4-4-2 düzeniyle sahaya çıkabilir.

Tecrübeli hoca, Bursaspor karşısında iç saha avantajını da kullanıp, hücum oynamayı düşünüyor.
[/FONT]

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri