- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar merhaba,
Elym2'de çok eski oyuncuyum. Bende çoğu oyuncu gibi M2-TR döneminden beri oynuyorum. Konuya gelecek olursak;
artık oyuna devam edemeyeceğim. Makul tekliflere göre devretmek istiyorum.
Hesap:
-Bütün itemler kask hariç edittir. Detaylı bilgi için mesaj atın gösterebilirim.
-110 lvl
-Hesapta pek para yok.
Başka birşey yazmaya gerek yok sanırım. Tekliflerinizi bekliyorum.
Buraya da mail atabilirsiniz;
- bericanyusuf25@gmail.com
- berican_yusuf_25@hotmail.com
Elym2'de çok eski oyuncuyum. Bende çoğu oyuncu gibi M2-TR döneminden beri oynuyorum. Konuya gelecek olursak;
artık oyuna devam edemeyeceğim. Makul tekliflere göre devretmek istiyorum.
Hesap:
-Bütün itemler kask hariç edittir. Detaylı bilgi için mesaj atın gösterebilirim.
-110 lvl
-Hesapta pek para yok.
Başka birşey yazmaya gerek yok sanırım. Tekliflerinizi bekliyorum.
Buraya da mail atabilirsiniz;
- bericanyusuf25@gmail.com
- berican_yusuf_25@hotmail.com
- Konular
- 469
- Reaksiyon Skoru
- 117
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Merhaba
Eğer hesabınızı TL yoluyla devretmek istiyorsanız TL ile item alımı satımı ve hesap deviri yasak bilginiz olsun.
Madde(2) : Oyuna ait olan nesnelerin veya hesapların oyun parası hariç Gerçek para / kontör veya herhangi bir eşya/nesne karşılığında satılması yasaktır ve şikayet edilen oyuncuların hesapları kapatılmaktadır. Bu satışlara destek olan veya aracılık eden oyuncuların da hesapları kapatılır.
Eğer hesabınızı TL yoluyla devretmek istiyorsanız TL ile item alımı satımı ve hesap deviri yasak bilginiz olsun.
Madde(2) : Oyuna ait olan nesnelerin veya hesapların oyun parası hariç Gerçek para / kontör veya herhangi bir eşya/nesne karşılığında satılması yasaktır ve şikayet edilen oyuncuların hesapları kapatılmaktadır. Bu satışlara destek olan veya aracılık eden oyuncuların da hesapları kapatılır.