ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Php Web Site

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rMelih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 745

rMelih

Level 4
TM Üye
Konular
38
Online süresi
9d 5h
Reaksiyon Skoru
34
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 4 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
116
MmoLira
1,059
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar konu başlığında belirttiğim gibi php script kodlatmak istiyorum.Php'den anlayanlar özel mesaj atmalarını rica ediyorum.

Metin2 üzerine sistem kodlayıp satmaktayım ve sistemleri tanıtmak için gerekli olacak web sitesi için yapılacaktır.
Örnek : www.theprnce.com

Merhaba arkadaşlar konu başlığında belirttiğim gibi php script kodlatmak istiyorum.Php'den anlayanlar özel mesaj atmalarını rica ediyorum.

Metin2 üzerine sistem kodlayıp satmaktayım ve sistemleri tanıtmak için gerekli olacak web sitesi için yapılacaktır.

attığın örnek wordpress sende wordpress kurup temanı düzenleyebilirsin

Kendime ait bir mvc yapım var, database işlemleri içinde PDO kullanıyorum. İstediğin şekilde ve özellikte scripti kodlayabilirim. Responsive kullanabilirim istersen. Seo kurallarına da uygun şekilde yapabilirim. Ayrıca görselliği yüksek olsun istiyorsan javascript veya node.js kullanabilrim. Birçok referansım var R10'da vs. ama çoğu kurumsal siteler. Metin2 market scripti yazmıştım en uygun referans olarak ona gösterebilirim.
http://www.turkmmo.com/ucretli-scriptler/3471782-srw-metin2-market-scripti-php.html

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri