Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Şevki Bacak Canbilisim Şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gercekefsane
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Yav kardeşim bu kadar mantıksız yazıyorsun ki 1 ay aldım açık kaldı sonra açıcam diye sunucun iptal olmuş yeniden kurmak istiyorsun adam sana files eski olduğu için adam haklı yedek aldı isen eğer önceden alıcak isen yedekleri alsaydın burda haklı olan bilişim burda şikayet açman saçma

Yav kardeşim bu kadar mantıksız yazıyorsun ki 1 ay aldım açık kaldı sonra açıcam diye sunucun iptal olmuş yeniden kurmak istiyorsun adam sana files eski olduğu için adam haklı yedek aldı isen eğer önceden alıcak isen yedekleri alsaydın burda haklı olan bilişim burda şikayet açman saçma
Sanırım sende onun adamısın.
Yedek aldı isen diyorsun bana hiç bir şekilde files verilmedi alabildiğim kadarıyla yedeği aldım ama files alamadigimiz için ortada kaldık. Ayrıca gelip skype den tehdit ediyor. Haklı olsa idi adam gibi sorunu çözmeye calisirdi ama gel gör ki böyle yaptı.

ek aldı isen diyorsun bana hiç bir şekilde files verilmedi alabildiğim kadarıyla yedeği aldım ama files alamadigimiz için ortada kaldık. Ayrıca gelip skype den tehdit ediyor. Haklı olsa idi adam gibi sorunu çözmeye calisirdi ama gel gör ki böyle

kafanmı güzel önceden açtığın yedekleri istiyorsun aradan ne zaman geçmiş hangi bilişime gidersen git aynı tepkiyi vericektir senin gibileri susturmanın tek yolu bu bence amacın başka çok saçma şikayet konusu açmışsın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri