Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Bu adam hala Şevki Bacak forumda satış yapıyor ama turkmmo adminleri hiç bir şey yapmıyorlar. Ben buna sinir oluyorum.Ayıp gerçekten
Sanırım sende onun adamısın.Yav kardeşim bu kadar mantıksız yazıyorsun ki 1 ay aldım açık kaldı sonra açıcam diye sunucun iptal olmuş yeniden kurmak istiyorsun adam sana files eski olduğu için adam haklı yedek aldı isen eğer önceden alıcak isen yedekleri alsaydın burda haklı olan bilişim burda şikayet açman saçma
Yedek aldı isen diyorsun bana hiç bir şekilde files verilmedi alabildiğim kadarıyla yedeği aldım ama files alamadigimiz için ortada kaldık. Ayrıca gelip skype den tehdit ediyor. Haklı olsa idi adam gibi sorunu çözmeye calisirdi ama gel gör ki böyle yaptı.
ek aldı isen diyorsun bana hiç bir şekilde files verilmedi alabildiğim kadarıyla yedeği aldım ama files alamadigimiz için ortada kaldık. Ayrıca gelip skype den tehdit ediyor. Haklı olsa idi adam gibi sorunu çözmeye calisirdi ama gel gör ki böyle
kafanmı güzel önceden açtığın yedekleri istiyorsun aradan ne zaman geçmiş hangi bilişime gidersen git aynı tepkiyi vericektir senin gibileri susturmanın tek yolu bu bence amacın başka çok saçma şikayet konusu açmışsın