Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Rust Server Kurulumu | Forumda ilk ve TEK!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByRaviel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

server kuramıyorum yeni metin belgesini bat olarak değiştirdim ve içindede verdiğniz o kod var fakat cmd açılıyor ama yazması gereken yazılardan daha farklı şeyler yazıyor

server kuramıyorum yeni metin belgesini bat olarak değiştirdim ve içindede verdiğniz o kod var fakat cmd açılıyor ama yazması gereken yazılardan daha farklı şeyler yazıyor

herşeyi doğru yaptığınızdan emin olun ya da eğer bir sorununuz varsa özelden ulaşırsanız yardımcı olurum.

herşeyi doğru yaptığınızdan emin olun ya da eğer bir sorununuz varsa özelden ulaşırsanız yardımcı olurum.

herşeyi doğru yaptığma eminim ,ama bir türlü pc üzerinede rust server açamıyorum birden çok yöntem denedim ama olmuyor elimde resim de var aldığım hataya dair

herşeyi doğru yaptığma eminim ,ama bir türlü pc üzerinede rust server açamıyorum birden çok yöntem denedim ama olmuyor elimde resim de var aldığım hataya dair

özelden ulaşırsanız yardımcı olurum

portu nasıl açıcaz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri