- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 10 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 2
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
server kuramıyorum yeni metin belgesini bat olarak değiştirdim ve içindede verdiğniz o kod var fakat cmd açılıyor ama yazması gereken yazılardan daha farklı şeyler yazıyor
- Konular
- 75
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 19d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 139
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 159
- MmoLira
- 4,433
- DevLira
- 9
server kuramıyorum yeni metin belgesini bat olarak değiştirdim ve içindede verdiğniz o kod var fakat cmd açılıyor ama yazması gereken yazılardan daha farklı şeyler yazıyor
herşeyi doğru yaptığınızdan emin olun ya da eğer bir sorununuz varsa özelden ulaşırsanız yardımcı olurum.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 10 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 2
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
herşeyi doğru yaptığınızdan emin olun ya da eğer bir sorununuz varsa özelden ulaşırsanız yardımcı olurum.
herşeyi doğru yaptığma eminim ,ama bir türlü pc üzerinede rust server açamıyorum birden çok yöntem denedim ama olmuyor elimde resim de var aldığım hataya dair
- Konular
- 75
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 19d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 139
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 159
- MmoLira
- 4,433
- DevLira
- 9
herşeyi doğru yaptığma eminim ,ama bir türlü pc üzerinede rust server açamıyorum birden çok yöntem denedim ama olmuyor elimde resim de var aldığım hataya dair
özelden ulaşırsanız yardımcı olurum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)