Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sonbahar ban affı Hakkı'nda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Robin3406
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 251

Robin3406

Level 1
Üye
Konular
6
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 6 Ay
Başarım Puanı
15
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkese iyi forumlar dilerim öncelikle bende hesabımın kapatılması nedeniyle bi süredir Oyundan uzağım ban affında 6-12 ay süresi dolanların hesapları açılmış benim 4 ay oldu bizim hesaplar 2 ay sonra açılacakmı açılmayacaksa bi anket yapıp 1 2 ayla affını kaçıranlara bi güzellik yapılabilirmi oyuna dönmek istiyoruz artık Keith Ivey
@Shorty; @WarCode;

Son düzenleme:
Herkese iyi forumlar dilerim öncelikle bende hesabımın kapatılması nedeniyle bi süredir Oyundan uzağım ban affında 6-12 ay süresi dolanların hesapları açılmış benim 4 ay oldu bizim hesaplar 2 ay sonra açılacakmı açılmayacaksa bi anket yapıp 1 2 ayla affını kaçıranlara bi güzellik yapılabilirmi oyuna dönmek istiyoruz artık Keith Ivey
@Shorty; @WarCode;
kesinlikle katılıyorum benimde 4 ay doldu sırf 2 ay için tüm sabırlarımız beklentilerimiz gitmesin artık seneye falan bekliyemicez bu konu hakkında yetkililerden dönüş bekliyorum Keithde zaten oyuncu azlığı var kırmızı bomboş bizi değerlendirsinler açılsın bizim çarımız bizde hakaretten ban yedik basvurumuzuda yaptık hor görsünler anlayıs bekliyoruz nick : MuradcH sw : Keith

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri