- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Herkese iyi forumlar dilerim öncelikle bende hesabımın kapatılması nedeniyle bi süredir Oyundan uzağım ban affında 6-12 ay süresi dolanların hesapları açılmış benim 4 ay oldu bizim hesaplar 2 ay sonra açılacakmı açılmayacaksa bi anket yapıp 1 2 ayla affını kaçıranlara bi güzellik yapılabilirmi oyuna dönmek istiyoruz artık Keith Ivey
@Shorty; @WarCode;
@Shorty; @WarCode;
Son düzenleme:
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 10 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kesinlikle katılıyorum benimde 4 ay doldu sırf 2 ay için tüm sabırlarımız beklentilerimiz gitmesin artık seneye falan bekliyemicez bu konu hakkında yetkililerden dönüş bekliyorum Keithde zaten oyuncu azlığı var kırmızı bomboş bizi değerlendirsinler açılsın bizim çarımız bizde hakaretten ban yedik basvurumuzuda yaptık hor görsünler anlayıs bekliyoruz nick : MuradcH sw : KeithHerkese iyi forumlar dilerim öncelikle bende hesabımın kapatılması nedeniyle bi süredir Oyundan uzağım ban affında 6-12 ay süresi dolanların hesapları açılmış benim 4 ay oldu bizim hesaplar 2 ay sonra açılacakmı açılmayacaksa bi anket yapıp 1 2 ayla affını kaçıranlara bi güzellik yapılabilirmi oyuna dönmek istiyoruz artık Keith Ivey
@Shorty; @WarCode;
Son düzenleme: