Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

[FREE] Webdesigns (HTML+CSS+JS+PSD) [Türkçeleştirildi]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PracTicLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar bugün @wereddollar; ın paylaşmış olduğu paneller ispanyolca ve ingilizce karışık şekildeydi bende vaktim oldukça bu panelleri sizler için Türkçeleştirip paylaşıcam :) İlk paneli bitirdim.
Elimde bulunan fontlar vb. bir kaç basit şey uymadığı için küçük değişiklikler yapmak zorunda kaldım umarım kızmazsınız :(.

I'm sorry , i must to make little differences because i havent got same fonts and brush with you @wereddollar; :(.

Buyrun @wereddollar; ın
Webdesign Series Gods of Games One. (HTML+CSS+PSD) panelinin türkçe hali :)

vZbdq6.jpg

Arkadaşlar vaktim oldukça diğer panelleride türkçeleştireceğimi söylemiştim :) Bugünde bu paneli bitirdim buyrun. :)
Webdesign Series Gods of Games Two. (HTML+CSS+PSD) Türkçeleştirildi

nERr0a.png

Vaktim oldukça diğer temalarıda çeviriyorum arkadaşlar :) .
Webdesign Series Gods of Games Tree
(HTML+CSS+PSD) Türkçeleştirildi.

3AqNaM.png

Forest by Wered Teması Türkçeleştirildi. :)
rE2AEz.png

Üstteki resimde "Tüm hakları saklıdır." kısmı gözükmüyor yanlış anlaşılma olmaması için aşağıdaki fotoğrafı da ekledim.
The upper image copyright text does not appear. That's why I added this photo.
LQnBQz.png

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

mıcrosoft;19470928' Alıntı:
panllerı temlara atınca temlarda cıkıyor siteye uygulayınca sitede açılmıyor neden ?

Paneller html kodlanmış halldedir yani panellerin MHMS e veya kullandığınız sisteme uyarlanması gerekmektedir :) Bu yüzden paneller gözükür fakat site açılmaz çünkü içerisinde herhangi bir SQL bağlantısı veya Php kodu içermemektedir.
Webdesign Series Gods of Games Two. (HTML+CSS+PSD) paneli türkçeleştirilerek eklendi :). Hayırlı olsun.
@wereddollar;

I have translated second panel :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri