Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

İnciler Gerçeği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Stanley
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 965
valla haci muhammetin yazdiklari yanliş olabilir demişdim, senin kide öyle gibi bilmiyorum.Benim bildiğim inciler ne forumdur ne de sözlük, osbirci gibi nickli adamların olduğu küfürleşen bir platform hackerlıklarınıda görmedim :D

Gerçekleri konuşmak gerekirse;

Evet 4 ay önce siyaset dışında hiçbir yasak yoktu sözlükte bu yazdığın yasaklar yeni çıktı.

Moderatörler ve yöneticiler okan bayulgen gibi f*k the system kurbanı hani Okan bayulgen hep sistemi şikayet ederde saman altından su yürütür ya aynı olay şuan inci sözlükte yaşanıyor.

ikinci nesil sözlük yazarı olarak okan bayulgen saldırısından sonra sözlüğe ara ara girmeye başladım ve artık hiç girmiyorum.

Bu olay sırf inci sözlükte yok incis**rde bile artık kurallar koyulmaya başlandı anarşist hesabım olmasına rağmen takılmamaya başlandık hatta liseli damgası vurulmaya başlandık.

incisözlüğün tek hatası yazar alımını başlatması ve okan bayülgene saldırması ne olduysa bundan sonra başladı zaten.

Her neyse içimdeki anarşik duyguları anlatsam vay be dersiniz. 13 yaşındaki cocuklar için aşırı zararlı bir ortam sadece bunu söyliyim. Özenilicek bir ortam değil eğlenmek için girin ama orda gördüğünüz şeyleri dışardaki yaşamınıza yansıtmayın.

anarşik ne be anarşist var sen anarşistmiydin valla bilmiyodum evet okan fug the systeame kurban gitti systemi o kadar eleştiri bulundu sistemde kendisi sıkıştı kaldı nese eskiden daha güzeldi sana katılıyorum ne olduysa yazar almasaydı daha güzel bir ortam olabilirdi

Gülüyorum :D asdasda D:D

Bu inci sözlükler ALLAH'a küfür ederek rahatladıklarını söylüyorlar ve yüce Aku felan
o grubu hiç sevmem.Ama tabiki herkesin düşüncesi farklıdır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri