HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar hemen konuya girecem,
Statlar:3 güç,2 zindelik
Neden:Şimdi ustalık ıskalama şansını azaltır.Ama uzun mızrak(favorimdir) zaten atağa yönelik bir silah oldugundan ıskalama şansıda azdır onun için ustalık sallayın.Ruh zaten potu var
ha siz element düzeni falan istiyorsanız 2 güç,2 zindelik,1 ruh verebilirsiniz.
Skill Masterları:Önce çoklu vurusla felci master yapmaya çalışın ve ardından tekli vurus ve kanlı vecizeyi master yapmaya çalışın sonrası size kalmış.
Yardım edebildiysem ne mutlu bana yanlışım varsa söyleyin +reple falan işim olmaz (ne buluyolar zaten) size kalmış......Yorumlarınızı bekliyorum......
Statlar:3 güç,2 zindelik
Neden:Şimdi ustalık ıskalama şansını azaltır.Ama uzun mızrak(favorimdir) zaten atağa yönelik bir silah oldugundan ıskalama şansıda azdır onun için ustalık sallayın.Ruh zaten potu var
ha siz element düzeni falan istiyorsanız 2 güç,2 zindelik,1 ruh verebilirsiniz.Skill Masterları:Önce çoklu vurusla felci master yapmaya çalışın ve ardından tekli vurus ve kanlı vecizeyi master yapmaya çalışın sonrası size kalmış.
Yardım edebildiysem ne mutlu bana yanlışım varsa söyleyin +reple falan işim olmaz (ne buluyolar zaten) size kalmış......Yorumlarınızı bekliyorum......

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)