Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
[h=4]Geçtiğimiz sezonu Osmanlısporda kiralık olarak çok iyi bir performansla tamamlayan ve tekrar Trabzonspora dönen Uğur Demirok, geride kalan 2 haftada Durica ile başarılı bir ikili oldu.[/h]Geçtiğimiz sezonu Osmanlısporda kiralık olarak çok iyi bir performansla tamamlayan ve tekrar Trabzonspora dönen Uğur Demirok, geride kalan 2 haftada Durica ile başarılı bir ikili oldu.
Şu an için Ersun Yanalın öncelikleri arasında görünse de başarılı futbolcu formayı kesinlikle garanti görmüyor.
Rekabetin kendilerine çok iyi yansıdığını söyleyen Bordo-Mavili futbolcu, Sadece kendim için söylemiyorum, takımda formaya hazır 11in üzerinde futbolcu arkadaşım var. Kimsenin forma garantisi yok ama hocamıza adalet konusunda çok güveniyorum dedi.
Şu an için Ersun Yanalın öncelikleri arasında görünse de başarılı futbolcu formayı kesinlikle garanti görmüyor.
Rekabetin kendilerine çok iyi yansıdığını söyleyen Bordo-Mavili futbolcu, Sadece kendim için söylemiyorum, takımda formaya hazır 11in üzerinde futbolcu arkadaşım var. Kimsenin forma garantisi yok ama hocamıza adalet konusunda çok güveniyorum dedi.