Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Şaşırmadım.Daha öncede bu tarz bi konu acılmıştı ve pişkinlikle yaptığını kabul etmişti, geçmiş olsunLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Gerçek yüzü meydanda birde ortalıkta geziniyor.
Şaşırmadım.Daha öncede bu tarz bi konu acılmıştı ve pişkinlikle yaptığını kabul etmişti, geçmiş olsun
Sağolasın
o konusmanın neden devamını atmadınBuna dağir kanıtı varsa tehitleyebilir aksi halde boş savunma yapıyorsun.Herşey ortada kendisi bile neyaptığını itiraf ediyor.Konuyu kirletmezseniz sevinirim. İyi günler..
Turkmmo Flood Engelleme
Ha birde öyle birşey olsa bile awery nin yaptığı suçu hiç bir şekilde hiç bir savunma ile kapatamazsın.Biz soyulduk kimsenin itemini almadık çok yalnış çok![]()
ben kımsenın ıtemını almadım zaten Aldıgına karsılık aldım bunu ınkar eden yok o benden bısıler aldı bende onun degerınde aldım benm 200 krıstalımı alıp pısmıs kelle gıbı gezemez Cunku senın gıbı kucuk sandı benı ama sandıgı gıbı bırısıyle dans etmıyordu
ben hakkımdan fazlasını almadım merak etme ıtemım dıye aglama sevıyorum dıye sıfrenı vermıssın oda sana cok guzel senı sevıyorum demıs sanal ortamda ask olmaz skypıde aglıyordun bana neyse fazla soze gerek yok sana bu kadarı bıle cok lAweRy oldukca sız karh olucaksınız ortada gezmıyorum zırvede gezıyorum dıkkatını cekerım Gulum 
Turkmmo Flood Engelleme
benım yoklugumda yoklugumu hıssettırmedıgın ıcın tesekkur ederım knkaÖncelikle şuna deyinmek isterim. Mustafanın 200 Kristalini alan ve kayboldu diyen bi arkadastan 200 kristalini alamayan ve bunun karsılığında hakkını alan birisine böle bir davranış sergilenemen yanlış. Senin yaptıgın hatayı aynı şekilde mustafada yaptı, ve alamadığı kristalinin karsılığında item almış olabilir. Bu durumda senin itemin olarak geçmez. Sen soyulmussun seni soyan kişiyle aranda olan itemi mustafanın alması onun adam olmadığı anlamına gelmez. Bu oyunda bir çok kişi soyuluyor. Ve belkide aldığımız itemler bile çalıntı itemler olabilir, o nedenle kimseye böle bir davranış sergileme. Burda mustafanın yapmış oldugu bir suç yok. Soyan kişinin suçudur.
bu arada fıdercık ıteme ıhtıyacın varsa bızde ıtem zıbıl gıbı Burda bole gereksız konulara gerek yok:d :do konusmanın neden devamını atmadınben kımsenın ıtemını almadım zaten aldıgına karsılık aldım bunu ınkar eden yok o benden bısıler aldı bende onun degerınde aldım benm 200 krıstalımı alıp pısmıs kelle gıbı gezemez cunku senın gıbı kucuk sandı benı ama sandıgı gıbı bırısıyle dans etmıyordu :d ben hakkımdan fazlasını almadım merak etme ıtemım dıye aglama sevıyorum dıye sıfrenı vermıssın oda sana cok guzel senı sevıyorum demıs sanal ortamda ask olmaz skypıde aglıyordun bana neyse fazla soze gerek yok sana bu kadarı bıle cok lawery oldukca sız karh olucaksınız ortada gezmıyorum zırvede gezıyorum dıkkatını cekerım gulum
turkmmo flood engelleme
benım yoklugumda yoklugumu hıssettırmedıgın ıcın tesekkur ederım knkabu arada fıdercık ıteme ıhtıyacın varsa bızde ıtem zıbıl gıbı burda bole gereksız konulara gerek yok
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)