- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ENCHANTRES
6-12 Ay arası herkesin banını açtık diyosunuz 4 ay oldu haksız yere ban attıgınız halde 2 ay daha bekle diyosunuz bana , tekrar tekrar söylüyorum HAKSIZ YERE ATTIGINIZ BAN YÜZÜNDEN ZATEN 4 AYDIR EMEK VERDİGİM CARDAN UZAK KALDIM . Şimdi gelipde 2 ay daha bekle diyosunuz şaka gibi . Şu Swde herkesin Banını Açsanız Sw Ayağa Kalkıcak Ama Siz Onu İstemiyosunuz Belli ki ... Haksız Yere Attıgınız Banlar 8 9 İnsanın Parmakları Kadar , 6 12 AY GİBİ SAÇMA Bİ DÜŞÜNCEYİ KİM ORTAYA ATTI BİLMİYORUM AMA SAÇMALIGIN DANİSKASI MİLLETİN EGLENCESİNİ ELİNDEN ALMAYIN...
ÇARLARI AÇIN ESKİSİ GİBİ REKABETTE , DOSTLUKTA OYUN İÇİNDE OLSUN ESKİSİ GİBİ GECE 3 DE BİLE EJDERDE SIRA BEKLİYELİM , AMA HAK YEMEYİN....
6-12 Ay arası herkesin banını açtık diyosunuz 4 ay oldu haksız yere ban attıgınız halde 2 ay daha bekle diyosunuz bana , tekrar tekrar söylüyorum HAKSIZ YERE ATTIGINIZ BAN YÜZÜNDEN ZATEN 4 AYDIR EMEK VERDİGİM CARDAN UZAK KALDIM . Şimdi gelipde 2 ay daha bekle diyosunuz şaka gibi . Şu Swde herkesin Banını Açsanız Sw Ayağa Kalkıcak Ama Siz Onu İstemiyosunuz Belli ki ... Haksız Yere Attıgınız Banlar 8 9 İnsanın Parmakları Kadar , 6 12 AY GİBİ SAÇMA Bİ DÜŞÜNCEYİ KİM ORTAYA ATTI BİLMİYORUM AMA SAÇMALIGIN DANİSKASI MİLLETİN EGLENCESİNİ ELİNDEN ALMAYIN...
ÇARLARI AÇIN ESKİSİ GİBİ REKABETTE , DOSTLUKTA OYUN İÇİNDE OLSUN ESKİSİ GİBİ GECE 3 DE BİLE EJDERDE SIRA BEKLİYELİM , AMA HAK YEMEYİN....
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 10 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
2 ay daha bekleyince sonbahar bitiyor hiç açılmaz diye düşünüyorum benimde 4 ay diye açılmadı 6 ay olunca ban affı bitmiş oluyor yani anlıcağın yalan olmus oluyor yani bitti basvurular artık seneye falan kaldık sanırım çok üzgünüm yani 2 ay sonra açılcak banınız falan diyede birşey demediler artık seneye falan bir daha basvuru yapcaz sanırım eğer sana gerçekten dedilerse 2 ay sonra açılcak banın diye 6 ayı bekle diye dedilerse bunada şükür bende merak ettim şimdi bilgim yoktu bu konu ile ilgili yetkililerden cevap bekliyorumENCHANTRES
Son düzenleme:
- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yetkililer 1 mesajı herkese kopyala yapıştır yapıyolar , haksız yere attıkları banları açmıyolar bişey demeye gerek yok ya ne desende onlar keyfinde kimsenin emeginde değiller ...
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 10 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
4 ay oldu ceza benim 6 ay olsaymış çarım açılıyordu sanırım hakaret etmiştim umarım anlayıs gosterirler artık seneyi beklemek istemiyorum 2 ay için iptal olmasın tek dileğim çarımın açılması .Yetkililer 1 mesajı herkese kopyala yapıştır yapıyolar , haksız yere attıkları banları açmıyolar bişey demeye gerek yok ya ne desende onlar keyfinde kimsenin emeginde değiller ...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)