Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Sura Dehşet Bugu Fix

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan devw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Skillin orjinalinde zaten skill için yapılmış ama yanlış yapılmış.

int pct = GetSkillPower(SKILL_TERROR) / 400;

Dehşet P iken GetSkillPower(SKILL_TERROR) 125 değeri var bunuda 400 e bölüyor ve 0.3 çıkıyor yani hatalı yapılmış hangi mantıkla yapıldıysa

eğer saldırı değeri için yapılsaydı efsunlar vs, Büyülü zırh bide üstüne dehşet eklendimi ws de kimse yıkmazdı.

Sen normalde düz 2500 vuruyorsun 3 kere vurdun 7500 zarar vericeksin dehşet skilli açık 1 i miss giricek, 2 sindende %37 şer blokluyacak sana kalıcak 3.150 ...

Tamam bak düz vuruşun miss girmesi için yapılmış skill için değil yani ruh attın mı skilinin miss vurmasını sağlamıyor.

Turkmmo Flood Engelleme

Code Kullanarak Düzenledim :)

Olması gereken konudaki gibi korunma açında miss vurması gerekiyor + damage düzenliyor, miss girme oranını ayarlayabilirsin üstteki konuda

Miss girme oranını ayarlayabilrsin konudaki 3:3 burayı arttırcaksın :D

Sen daha iyi biliyorsun diğer arkadaslara yazdığımı oku

Iskalama şansını skill ile karıştırıp burada bilmişlik taslama. Iskalama şansı üstünde hiç bloklama yokken düz vuruş yada ok vuruşunun miss girmesini sağlıyor ortada bug falan yok yani skilin miss vurmasını değil düz vuruşların ıskalama şansı. Ayrıca konu zaten paylaşıldı.

Tamam bak düz vuruşun miss girmesi için yapılmış skill için değil yani ruh attın mı skilinin miss vurmasını sağlamıyor.

Turkmmo Flood Engelleme

Iskalama şansını skill ile karıştırıp burada bilmişlik taslama. Iskalama şansı üstünde hiç bloklama yokken düz vuruş yada ok vuruşunun miss girmesini sağlıyor ortada bug falan yok yani skilin miss vurmasını değil düz vuruşların ıskalama şansı. Ayrıca konu zaten paylaşıldı.

Sen konuyu birdaha oku sonra bana karşıma gelp konuş

Konu paylasılsaydı kapatılırdı sen canını sıkma sen yokken ben vardım

Turkmmo Flood Engelleme

Eğer normalindeki o 400 ü %37 çıkacak şekilde yani 3.3 yapınca düz vuruşların miss girmesi lazım sana göre denedim düz vuruşlarda miss girmedi skill atınca bazılar işlemiyor yani blok paketi olmadığından miss yazmıyor orjinalindede skiller için, tartışmayı bitirelim artık

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri