Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ben denemiştim skiller miss giriyor 3 4 skilde bir
bunu yaptıysan zaten skill miss girer. lakin ıskalama şansının skill ile alakası yok ok ile dene bak bloklama yokken miss vurduğunu göreceksin. bu fixin yapıldığı gamede değil fixsin yapılmadığı game ile dene yanlış bilgi bu
bunu yaptıysan zaten skill miss girer. lakin ıskalama şansının skill ile alakası yok ok ile dene bak bloklama yokken miss vurduğunu göreceksin. bu fixin yapıldığı gamede değil fixsin yapılmadığı game ile dene yanlış bilgi bu
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
burda 1. olarak rakiplerin saldırı değerini azaltır diyor yani senin dediğin şey bu saldırı değerinden %37 eksiltiyor
2. olarak hedef ıskalamasını azaltır diyor buda skiller oluyor yani %37 şansla skili pass geçebiliyor.
yani olması gereken bu
Ha bide dehşet açıkken agresif slotlar sizi görmez(Size saldırmazlar siz saldırınca saldırırlar)
Son düzenleme:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
burda 1. olarak rakiplerin saldırı değerini azaltır diyor yani senin dediğin şey bu saldırı değerinden %37 eksiltiyor
2. olarak hedef ıskalamasını azaltır diyor buda skiller oluyor yani %37 şansla skili pass geçebiliyor.
yani olması gereken bu
Ha bide dehşet açıkken agresif slotlar sizi görmez(Size saldırmazlar siz saldırınca saldırırlar)
ben anlatamıyorum sanırım
1.dediğim rakip düz 1500 vuruyorsa 1000 vurur diye düşün.2.dediğim yani ıskalama üstünde hiç bloklama yokken düz ok vuruşları miss çıkar hano bloklama varken miss vurması gibi. 0 blok varken bile dehşet açıkken miss vurur ıskalama şansı budur.
ben anlatamıyorum sanırım1.dediğim rakip düz 1500 vuruyorsa 1000 vurur diye düşün.
2.dediğim yani ıskalama üstünde hiç bloklama yokken düz ok vuruşları miss çıkar hano bloklama varken miss vurması gibi. 0 blok varken bile dehşet açıkken miss vurur ıskalama şansı budur.
Skillin orjinalinde zaten skill için yapılmış ama yanlış yapılmış.
int pct = GetSkillPower(SKILL_TERROR) / 400;
Dehşet P iken GetSkillPower(SKILL_TERROR) 125 değeri var bunuda 400 e bölüyor ve 0.3 çıkıyor yani hatalı yapılmış hangi mantıkla yapıldıysa
eğer saldırı değeri için yapılsaydı efsunlar vs, Büyülü zırh bide üstüne dehşet eklendimi ws de kimse yıkmazdı.
Sen normalde düz 2500 vuruyorsun 3 kere vurdun 7500 zarar vericeksin dehşet skilli açık 1 i miss giricek, 2 sindende %37 şer blokluyacak sana kalıcak 3.150 ...
CODE Kullanarak anlatsaydın daha düzenli olurdu![]()
Code Kullanarak Düzenledim

öyle bir bug yok . skillerin miss vurmasını sağlamıyor hedef ıskalama
düz vuruşların miss girmedini sağlıyor ok ile deneyebilirsin ok bloklama
sıfırken miss vurduğunu göreceksin yanlış bilgi vermeyin
Olması gereken konudaki gibi korunma açında miss vurması gerekiyor + damage düzenliyor, miss girme oranını ayarlayabilirsin üstteki konuda
Ben denemiştim skiller miss giriyor 3 4 skilde bir
Miss girme oranını ayarlayabilrsin konudaki 3:3 burayı arttırcaksın

Sen daha iyi biliyorsun diğer arkadaslara yazdığımı oku
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)