Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yeni Başladım [İtem - Para] Konuları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan baskentlee1903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 270

baskentlee1903

Level 3
TM Üye
Konular
47
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 4 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selemun Aleykum.

İlk öncelikle diceksiniz ki forumda bunun hakkında bir çok konu var onlara bakmalısın diye, onlara baktım tek tek okudum fakat dediklerini bir şekilde yapamıyorum 61 lwlde örümcek zindanına git diyor gidiyorum ama kesemiyorum item yapmanında bir kolayı vardır ne metinleri nede slotları kesemiyorum bunun hakkında kolaylık sağlayacak önerileriniz varsa söylerseniz mutlu olurum.

İyi Forumlar..

Kardeşim 61 leveli boşver önce sıfırdan başlıyorsan doludur krodur felan hiç bir şey yoksa canavarlı item vesaire zindanda keserler seni önerim 42 level çar açıp şeytan kulesinde 10-15t kasıp o parayla kendine önce kraliyet zırhı al ve birde +45 ort dolu veya kdp al ondan sonrası basit tek tek canavarlı itemler alıp seti tamamla ondan sonra rahat para kasarsın kraliyet zırhı aldığında üstüne savunma-hp-hız taşı ekle.

Son düzenleme:
Kardeşim 61 leveli boşver önce sıfırdan başlıyorsan doludur krodur felan hiç bir şey yoksa canavarlı item vesaire zindanda keserler seni önerim 42 level çar açıp şeytan kulesinde 10-15t kasıp o parayla kendine önce kraliyet zırhı al ve birde +45 ort dolu veya kdp al ondan sonrası basit tek tek canavarlı itemler alıp seti tamamla ondan sonra rahat para kasarsın kraliyet zırhı aldığında üstüne savunma-hp-hız taşı ekle.
Teşekkürler Deniyeceğim.

Turkmmo Flood Engelleme

Rehber konuları için bu bölüme göz atabilirsiniz. http://www.turkmmo.com/elym2-kilavuzlari/
Sizin sorununuza rehber olabilecek konuyu atıyorum.
http://www.turkmmo.com/elym2-kilavuzlari/3475798-sunucuya-yeni-basladim-nerede-nasil-para.html
Normalde zindan da yang edit seti ile para kasılıyor. İsterseniz kasılmalık 5/5 itemler oluşturabilirsiniz. Bu iş zor dur biraz. Size tavsiyem attığım konudaki adımları uygulayın.
Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri