- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 26
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar yakın zamanda server açmayı düşünüyorum. 1-120 files arıyorum. Yeni zırhlar aktif olsun. şuan bir firmayla irtibattayım ancak şikayet konusu var biraz. Paketi aldıktan sonra çıkacak sorunlarda yardımcı olabilecek bir firma istiyorum.oyun içi destek değilde mesela firma kaynaklı fileste bug olursa o türde yardımcı olabilecek firma istiyorum. Mesela en son atılganwebten şikayet konumda var tamamen hırsızlar onlar sakın almayın. Verdikleri fileste çoğu efsunu oyundan silmişler. Sürgüne ışınlanınca birdaha giremiyosun vs. Bu türşeylerde yardımcı olsunlar yeter
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 10 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 29
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşlar yakın zamanda server açmayı düşünüyorum. 1-120 files arıyorum. Yeni zırhlar aktif olsun. şuan bir firmayla irtibattayım ancak şikayet konusu var biraz. Paketi aldıktan sonra çıkacak sorunlarda yardımcı olabilecek bir firma istiyorum.oyun içi destek değilde mesela firma kaynaklı fileste bug olursa o türde yardımcı olabilecek firma istiyorum. Mesela en son atılganwebten şikayet konumda var tamamen hırsızlar onlar sakın almayın. Verdikleri fileste çoğu efsunu oyundan silmişler. Sürgüne ışınlanınca birdaha giremiyosun vs. Bu türşeylerde yardımcı olsunlar yeter
Merhaba,
Sizinle çalışmak isteriz ve isteklerinizi karşılayabileceğimizi düşünüyoruz,
Skype veya canlı destekten detaylı bir görüşmek isteriz,
Konu: http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...5661-buyuksunucum-oyun-ici-destek-7-24-a.html