HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bi arkadaşım 250 lwl silahlara çok meraklıdır kendi serverinde onları istiyor ama serveri emek server yaptık ve o itemler o server e yakışmaz dedi ki Gm 250 oyuncu 105 sınırlı olabilir mi bende bi kaç kişiye sordum öyle şeymi olur dedi bende uğraşarak yazdığım ilk questim ayrıca
levelstop.quest olarak kaydedip okutun servere sıkıntısız çalışmaktadırKod:quest levelstop begin state start begin when login or levelup begin loop_timer("durdur",1) end when durdur.timer begin if pc.get_level() == 105 then local tec = pc.get_exp() pc.give_exp2(-tec) end end end end --created by ayakan
Teşekkürler başarılı olmuş ilk queste göre

105 lwl son server için 250 gm ayarlaması kısa ve öz" Bi arkadaşım 250 lwl silahlara çok meraklıdır kendi serverinde onları istiyor ama serveri emek server yaptık ve o itemler o server e yakışmaz dedi ki Gm 250 oyuncu 105 sınırlı olabilir mi bende bi kaç kişiye sordum öyle şeymi olur dedi bende uğraşarak yazdığım ilk questim "
Nedir Bu Yazı Bütününün ( Cümle Diyemiyorum ) Meali ?? Ne Diyorsun Kardeşim Gram Anlamadım
Questini Açıklayıcı Bir Yazı Yazmalısın Bölüm Kurallarına Uy

Turkmmo Flood Engelleme
files editleyen bazı arkadaşlara sordum forumdan öyle olmaz dediler bende bir anlık hevesle yazdım bunuSadece gmler level alacaksa böyle işlerle uğraşmanıza gerek yok navicattan ayarlayın yahu![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)