HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bi arkadaşım 250 lwl silahlara çok meraklıdır kendi serverinde onları istiyor ama serveri emek server yaptık ve o itemler o server e yakışmaz dedi ki Gm 250 oyuncu 105 sınırlı olabilir mi bende bi kaç kişiye sordum öyle şeymi olur dedi bende uğraşarak yazdığım ilk questim ayrıca
levelstop.quest olarak kaydedip okutun servere sıkıntısız çalışmaktadır
Kod:
quest levelstop begin
state start begin
when login or levelup begin
loop_timer("durdur",1)
end
when durdur.timer begin
if pc.get_level() == 105 then
local tec = pc.get_exp()
pc.give_exp2(-tec)
end
end
end
end
--created by ayakan
" Bi arkadaşım 250 lwl silahlara çok meraklıdır kendi serverinde onları istiyor ama serveri emek server yaptık ve o itemler o server e yakışmaz dedi ki Gm 250 oyuncu 105 sınırlı olabilir mi bende bi kaç kişiye sordum öyle şeymi olur dedi bende uğraşarak yazdığım ilk questim "Bi arkadaşım 250 lwl silahlara çok meraklıdır kendi serverinde onları istiyor ama serveri emek server yaptık ve o itemler o server e yakışmaz dedi ki Gm 250 oyuncu 105 sınırlı olabilir mi bende bi kaç kişiye sordum öyle şeymi olur dedi bende uğraşarak yazdığım ilk questim ayrıca
levelstop.quest olarak kaydedip okutun servere sıkıntısız çalışmaktadırKod:quest levelstop begin state start begin when login or levelup begin loop_timer("durdur",1) end when durdur.timer begin if pc.get_level() == 105 then local tec = pc.get_exp() pc.give_exp2(-tec) end end end end --created by ayakan
Nedir Bu Yazı Bütününün ( Cümle Diyemiyorum ) Meali ?? Ne Diyorsun Kardeşim Gram Anlamadım
Questini Açıklayıcı Bir Yazı Yazmalısın Bölüm Kurallarına Uy
Sadece gmler level alacaksa böyle işlerle uğraşmanıza gerek yok navicattan ayarlayın yahu 

haha
olsun adam acemi, ilk questi
olsun adam acemi, ilk questi
Sadece gmler level alacaksa böyle işlerle uğraşmanıza gerek yok navicattan ayarlayın yahu![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)