Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Daha az önce gördüğüm bir olayla karşı karşıyayım ve
aşırı derecede bu durumdan olumsuz etkilendim..
Bu gün profilime baktığımda forumda yöneticilik yapan @Elveda Mutluluklar; 'ın TM Üye olduğunu gördüm ve merak ettim bazı arkadaşlara sordum. "Sıkıntı nedir ? Problem nedir ? Neden rankı elinden alındı ?" diye sordum. Oyundan arkadaşlarla görüştüm ve problemi azda olsa öğrendim. Ama hala aklıma takılmış sorular var.
Öncelikle Ferdi arkadaşımız bu foruma 1 yıl emek vermiş, olabildiğince işini hakkıyla yapmaya çalışan ve yönetimde sıkı çalışan bir üye olmuştur. Eğer bir sıkıntı veya problemden ötürü rankı alınacak seviyede kötü bir olaya karışmış ise en azından şikayetin ne olduğunu, sıkıntının ne olduğunu, olayın gerçekten "Doğru mu ?" veya "Yanlış mı ?" olduğunun ölçülüp tartılmalı ve açıklanmalıdır. Ferdi arkadaşımızla görüştüm ve pek bilgi alamadım. Dediği tek şey "Bende bilmiyorum. Bana herhangi bir şey söylenmedi" demesidir. Burada beni rahatsız eden; görevinden alı koyacak bir olayın bilgilendirme olmadan kişiye sorulmadan yargılanıp yönetimden alınmasıdır. Ben bu forumun üyesi olarak bu sıkıntının ne olduğu öğrenmek ve daha adaletli bir şekilde karara varılmasını istiyorum.
Burada ben kimseyi sorgulamıyorum. Forum sahibi istediğine istediğini yapabilir. Bu forumda benim bi yetkim yok. Sadece TM üyeyim ve sözümün dinlendiğini de düşünmüyorum. Ben TURKMMO'yu sadece rankların veya rütbelerin sözlere değer kattığı bir forum olduğunu görmek veya düşünmek istemiyorum.
Eğer gerçekten böyle ise bu forumda çalışmak insanı cidden huzursuz hissettiriyor. Bu olayın saygı çerçevesinde çözülmesini ve sıkıntının tam olarak öğrenilmesini hatta ve hatta şikayetçinin ve şikayet edilenin yüz yüze konuşturulmasını istiyorum. Söz konusu 1 yıllık emek olunca bunların yapılmasında herhangi bir sıkıntı görmüyorum.
Bu forumda çalışmak bana zevk veriyor çünkü her zaman arkanızda destek olan birisi oluyor. Forumu forum yapan yakınlıklar ve yeni dostluklardır. Sıcak ve doğal olmasının sebebi de budur. Burada neden bu konuyu açtığımı düşünen olursa Ferdi benim görüştüğüm forumda en samimi bulduğum kişilerden biri olmasıdır. Burada yönetimden kim olursa olsun yine onunda arkadasın da durmaya çalışırım ve sorununun çözülmesini isterim. Bir üye olarak da bu olayı sorgulamamın her hangi bir sakıncasının olmadığını düşünüyorum.
Kısacası bu olaya çözüm bulunmasını, direk karar verilmeden ölçülüp tartılarak adaletli bir şekilde şikayet edenin ve edilenin sorgulanmasını istiyorum. Teşekkürler...
@admin; @peacemackers; @CrazyAlkan; @asdasdasddj;
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Bu konu forum yönetiminin iç işlerini ilgilendirir arkadaşlar dışarıya tartışmaya kapalıdır. Nasıl ki şahıslar forumda yükselirken bunu referandumla yapmıyorsak, görevden alma işlemini de aynı şekilde referandumla yapmayız. Bu konuda da sizlerden saygı bekliyoruz.
O arkadaşın görevini başka bir admin arkadaşım aldı, bu konuda da forumun görüşü bellidir. Bunu forum yönetiminde olan herkes bilir.
Sizlerin forumla ilgili her türlü görüşü ve önerisi önemli ama dediğim gibi bu yönetim içi bir konu ve bırakında biz kendi içimizde çözelim.