mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
metin2008 1
metin2008
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Scarlet 1
Scarlet
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

[C++/PY]Efsun Artırma Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KITMiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

ismail, şuan senin sistemin daha profesyonel olabilir fakat, Kitmir adlı arkadışımız, bu sistemi paylaşmak için yaptığı için çok fazla üstünde durmamış.Yani ücretli olarak satmak isteseydi daha profesyonelce yapabilirdi.Tartışmaya gerek yok.

Mantıklı Sistem Olumuş Tebrikler Bence Set Yapıp Uğraşmana Gerek Yok Temeli Buraya Bırakmışsın Gerisini Getirirler
yorum için teşekkürler.
ismail, şuan senin sistemin daha profesyonel olabilir fakat, Kitmir adlı arkadışımız, bu sistemi paylaşmak için yaptığı için çok fazla üstünde durmamış.Yani ücretli olarak satmak isteseydi daha profesyonelce yapabilirdi.Tartışmaya gerek yok.
yorum için teşekkür ederim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Emrah Kartal; kardeş yan hesap açıyosun hiç demiyosun, bana şifreli şifreli c++ bölümünde görüşürüz dediğin bumuydu :D aklınca bnim satışını yaptığım filesteki bir sistemi yazıp paylaşmaya çalşmışsın. Konuda ilk postumda yaptığın işe dair herşeyi yazmıştım. Sen böyle devam et 44 tane item oluştur :D

Development yönetim üyelerine sesleniyorum : Bu yapılan paylaşımdaki kodlamaların nerdeyse tamamı hatalıdır, bilip bilmeden paylaşım yapılmış. Konunun bu bölümde durması için bir sebep yok.

009610cf116441628042675a4091e90d.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)