- Konular
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ben bu şahıs kadar veled bir insan görmedim
Yan çarlarıyla bağırmadan kendi egosunu tatmin etmeler Savaşta binek kullanmalar serverin en sağlam çarıymış gibi tribe girmesi insanı gıcık ediyor
Ailelerin Dikkatine Lütfen 10 yaşından Ufak çocuklarınıza bilgisayar vermeyin veriyorsanızda Metin2 Oynatmayın !
Yan çarlarıyla bağırmadan kendi egosunu tatmin etmeler Savaşta binek kullanmalar serverin en sağlam çarıymış gibi tribe girmesi insanı gıcık ediyor
Ailelerin Dikkatine Lütfen 10 yaşından Ufak çocuklarınıza bilgisayar vermeyin veriyorsanızda Metin2 Oynatmayın !
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 70
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Saçma ve gereksiz bi konu olmuş oyunda kimin oynayacağına sen mi karar vericeksin
- Konular
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
saçma ve gereksiz bi konu olmuş oyunda kimin oynayacağına sen mi karar vericeksin
savaşda binek kullanmak adamcamı sence ?
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bunların yanlarında gezen kendini birşey sanan sadece küfür edenler var bence konu gereksiz değil kimin ne olduğu belli oluyor ona göre ticaret oyun içi muhattabımızı belirleriz ama küfür hile gibi kural dışına çıkmadıkları sürece oynayıp oynamamasına biz degil GM ler karar verir.
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 12 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Oğlum seni tek başıma çakram la tek başıma alabiliyorum yaşam basıyorsun ağlıyorsun sen DIRILIS lonca ile zar güç alıyorsun gelmiş burada laf yapıyorsun . Ben hiç bir zaman en sağlamım en iyiyim demedim çarım ban yediğinde yenisini dizmem ağrına gitti hala boş çabalar dasın benim şuan ki 12. çarım ama sen hala aynı terane sin . Yazık acıyorum . Ayrıca şuna da bir açıklık getirelim lonca nızın ismimle bağdaştırmayın . Özentilik le alakası yoktur
iyi forumlar .
Buradan nickin açılma tarihine bakarsanız yaklaşık 8 ay oldu .
Buda sizin loncanız olmadan önce benim aynı isimde açmam ve 9 ay aklıma da nick buradan geldi.iyi forumlar .