SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Orta Server ( item_proto vb )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GanGzTaLiFe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 598
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba değerli arkadaşlar , Orta server'da kullanabilceğiniz hazır ayarlı

( refine_proto.sql ,mob_proto.sql ,item_proto.sql ) Dosyaları burda mevcuttur.

GÜLE GÜLE KULLANIN :)

Konu için teşekkürler repini verdim. Kullanıcaklar için bir kaç şey söylemek istiyorum eğer kullandığınız files'de bu moblar veya itemler yok ise hata çıkabilir ne gibi hatalar çıkabilir oyunu başlattığınız'da channellar açılmaya bilir veya item protoda ekli ama oyunda olmuyan bir iteme sağ tıkladığınız'da ch düşecektir bu gibi sorunlar cözümü gayet basittir moderatör arkadaşımızın yerine ben söylüyorum eğer bu 2 durumdan biriyle karşılaşırsanız yapmanız gereken o channel'ın ve db auto'nun syser bakmaktır sorunun hangi item veya mob'dan kaynaklandığı orda yazacaktır o mobu bulup kaldırarak veya o mobu ekleyerek sorunu cözebilir sorunsuz çalıştıra bilirsiniz.

Konu için teşekkürler repini verdim. Kullanıcaklar için bir kaç şey söylemek istiyorum eğer kullandığınız files'de bu moblar veya itemler yok ise hata çıkabilir ne gibi hatalar çıkabilir oyunu başlattığınız'da channellar açılmaya bilir veya item protoda ekli ama oyunda olmuyan bir iteme sağ tıkladığınız'da ch düşecektir bu gibi sorunlar cözümü gayet basittir moderatör arkadaşımızın yerine ben söylüyorum eğer bu 2 durumdan biriyle karşılaşırsanız yapmanız gereken o channel'ın ve db auto'nun syser bakmaktır sorunun hangi item veya mob'dan kaynaklandığı orda yazacaktır o mobu bulup kaldırarak veya o mobu ekleyerek sorunu cözebilir sorunsuz çalıştıra bilirsiniz.

Bilgi verdiğin için sağol uzman kardeş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri