noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

EviLsHow Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sabansert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senin acını anlayabiliyorum utanmadan bide filesimi altyapı olarak kullanıyorsunya
Cevap hala gelmedi ama : http://www.turkmmo.com/ucretli-file...black-widow-tarafindan-satilan-filesim-3.html

912485e9f483404f9c09ebc6b6e36043.png

dd5dadcdf45040979950adef2b6aefb3.png

Merheba,

Bugün sizlere kendisine evilshow nickini takan birisinin filesini paylaşacağım. Bu filesi kendisi yaklaşık 6 ay önce satıyordu ve bu files sadece bende vardı. Filesi satarken içerisine cmd_general.cpp de kendi çapında bir açık koyup çoğu sistemi (nerdeyse hepsi) bi files satıyodu. Bu paylaşımıma varez denilemez. Bu files şuan satışa felan değil ve satıştaykende kimseye satılmadı. Konuyu kapatma gibi bir işlem yapmayın bunun için.

Sizin bu forumda ücretle satılan bir içeriği alıpta sahibinden izinsiz paylaşma gibi hakkınız yok dosya içeriklerinde her türlü dağıtım ve kopyalama hakkına asıl dosya sahibinin hakkı ve hukukudur.

Ben bu dosyaları şu zaman şundan almıştım bu zaman şundan elde etmiştim ben bunu paylaşırım istediğimi yaparım yok efendim.

Siz aldığınız dosyaları korumak ve kullanmak ile mükellefsiniz , aranızdaki var olan problemleri forum ortamına taşımamanız gerektiğini defalarca söylüyoruz demek ki anlamıyorsunuz bu durumda yönetimin bir inisiyatifi kalmıyor.

Madem ki art niyetle kötü niyetle işler yapılıyor yönetimin bundan sonraki hesabını sizin hesaplamanız gerekiyor artık.

Konu editlenip kapatıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri