- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 66
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selamın Aleyküm.
Dün güncellenen oyun sıralamasından sonra , son 3 yıl içinde giriş yapılmış hesaplar sıralamada çıkmaya başladı. Bu bir nevi işime yaradı. Fakat bu yeterli olmadı. Sorunum şudur ;
Son aktiviteleri 1 yıl ve 2 yıl olan iki adet hesabım var. Önceden , hesaplar sıralamada gözükmez iken dünkü güncellemeden sonra sıralamada gözükmeye başladı. Fakat hesap ıd'lerini , şifrelerini ve en önemlisi e-posta'larını unuttuğum için hiçbir şekilde hesaplarıma giriş yapamıyorum. Bana bu konuda bir şekilde yardım edebilecek dostlarım ve yöneticiler'den bir fikir , bir yardım istiyorum. Umarım hesaplarıma en kısa sürede geri dönüş yaparım..
Hesap Nickleri : HALIFE - MevzuVatan
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.. İyi forumlar..
Dün güncellenen oyun sıralamasından sonra , son 3 yıl içinde giriş yapılmış hesaplar sıralamada çıkmaya başladı. Bu bir nevi işime yaradı. Fakat bu yeterli olmadı. Sorunum şudur ;
Son aktiviteleri 1 yıl ve 2 yıl olan iki adet hesabım var. Önceden , hesaplar sıralamada gözükmez iken dünkü güncellemeden sonra sıralamada gözükmeye başladı. Fakat hesap ıd'lerini , şifrelerini ve en önemlisi e-posta'larını unuttuğum için hiçbir şekilde hesaplarıma giriş yapamıyorum. Bana bu konuda bir şekilde yardım edebilecek dostlarım ve yöneticiler'den bir fikir , bir yardım istiyorum. Umarım hesaplarıma en kısa sürede geri dönüş yaparım..
Hesap Nickleri : HALIFE - MevzuVatan
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.. İyi forumlar..
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Umarım bulursun hesaplarını. @Shorty;
Merhaba
bu gibi durumlarda hesaplarınızın geri döneceğini düşünmüyorum nedeni ise hesap sorumluluğu tamamen kullanıcıya ait ama yinede oKARADAYIo'nında dediği gibi desteğe ticket at kategoriyi ise Hesap Sorunları'nı seçip ticketini yolla ve cevap bekle derim , umarım hesabını bulabilirsin.
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 66
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)