Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
if bklarıüstüste koyma return true yani![]()
Ama öyle olmaz, sistem yaparken başka bir şeyi engellemeyecekse yapacaksın onu yoksa ne manası kaldı şimdi ben bkları yere atıp envanterde üst üste toplayamıyorsam ohooo

Ama öyle olmaz, sistem yaparken başka bir şeyi engellemeyecekse yapacaksın onu yoksa ne manası kaldı şimdi ben bkları yere atıp envanterde üst üste toplayamıyorsam ohooo![]()
bk lar üst üste koyuluyor demek istedim öteki filesimde onu ayarladım bunda sistem test ediyorum

Ama öyle olmaz, sistem yaparken başka bir şeyi engellemeyecekse yapacaksın onu yoksa ne manası kaldı şimdi ben bkları yere atıp envanterde üst üste toplayamıyorsam ohooo![]()
Statu arkadaşımızında dediği gibi yere bk atmayı engelleyip balıklar için yapılan py&lua sistemi kullanılabilir
Teşekkürler😁Eline sağlık.
Statu arkadaşımızında dediği gibi yere bk atmayı engelleyip balıklar için yapılan py&lua sistemi kullanılabilir
Py-Lua
kapandı onların devri artık böyle şeyler içinŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)