kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

İstiridye yüzüğü questi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berqo123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 752

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar bu benim yazdığım ilk quest acemilik var biraz kodlarda zaten en basit kodlar.

Amaç : Emek serverlerde tek tek istiridye açmak gibi bir sıkıntı var. Bazı serverler istiridyeleri 100-200 lü satarak çözüm bulmayı hedeflemişler fakat yine de tek tek tıklamak gerekiyo. Onun yerine tek tıkla istediğiniz kadar istiridye açan bir yüzük yaptım. Fazla bilmediğimden ve uğraşmadığımdan 2 seçenek ekledim aslında kafamdaki bir giriş kutusu yapıp o kutuya yazılan kadarını açmaktı ama işte bilgim bu kadar. Ben oranları biraz fazla verdim siz düşürebilirsiniz 100 yerine 1000 yazıp 1000de 20 falan yapabilirsiniz ben 100 üzerinden yaptım.

Fazla uzatmadan link :

Alternatif link :
[FONT=source_sans_proregular]
Virustotal :

[/FONT]
833incig6691703.jpg

Son düzenleme:
Konu için teşekkürler repini verdim. @berqo123; Dosyaları yüklemek için forumun servislerini kullanabilirsin bu dosya yüklemen için
Bu resim yüklemen için Tıkla. Ve son vereceğim'de virus kontrolu yapmana yarar bu forumun servisi değildir ama buda link

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri