Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
BİR OYUNCU SERVERA NASIL FAYDALI OLUR ?
Bir kişinin servera yardım edebilmesi için yetkili olmasına yada server sahibi olmasına gerek yoktur.Kişi isterse oyuncu olarak oynadığı servera faydalı olabilir.Günümüzde karşılıksız yardım yapan neredeyse hiç kalmadı gibi.En ufak birşeyde bir karşılık bekleniyor.Halbu ki karşılıksız yapılan yardım en güzel yardımdır.Misal zekat vermek.Sol elinle verdiğini sağ elin bilmemeli.Belki birşeyler değişmesini umarak sizlere bir oyuncunun nasıl servera faydalı olabileceğini maddeler halinde paylaşacağım.
TANITIM KONUSU AÇMAK
Konu açmak günümüzde reklamcı işi olarak bilinmektedir.Ancak çorbada tuzumuz olsun diyen oyuncular popülerliği yüksek bir sitede (Turkmmo gibi) tanıtım konusu açması servera belkide 10-20 oyuncu katılması demektir.Bu durumda hem sen serverda güzel vakit geçirirsin hem de serverın büyümesinde bir katkın olmuş olur.Günümüz şartlarında malesef yetki almadan kimse birşey yapmıyor.Umarım bazı duyarlı oyunculara ulaşırız.
SORUNLARI BİLDİRMEK
Bir servera belkide en faydalı yapacağınız iş sorunları bildirmek olacaktır.Oyun yetkilileri'nin gözünden bazen kaçmış olabiliyor.Bu gibi durumları kendinize koz olarak kullanmak yerine yetkili birine bildirebilirsiniz.Bazı serverlarda teşvik amacıyla sorun bildirinlere ep ödülü veriliyor.Hem sorunu bildirip,hem ep kazanabilirsiniz.Günümüzde malesef bu sorunları yetkililere iletmek yerine arkadaşlarına ve oyundakilere yaymak yeni moda olmuş gibi görünüyor.Umarım birgün bu düzen değişir.
REKLAMLARI ÖNLEMEK
Bir server beğenilmediğinde yada bir kişi ceza aldığında hemen gelir başka serverın reklamını yapmaya çalışır.Bu gibi durumlarda resim veya video alarak yetkililere ticket atabilirsiniz.Bu durumlarda sizin oynadığınız servera destek çıkmanız çok önemlidir.Bazen oyun yetkilileri oyunda olmuyor ve ses çıkaran olmayınca bu kişiler iyi birşey yaptıklarını sanıyorlar.
Bir server beğenilmediğinde yada bir kişi ceza aldığında hemen gelir başka serverın reklamını yapmaya çalışır.Bu gibi durumlarda resim veya video alarak yetkililere ticket atabilirsiniz.Bu durumlarda sizin oynadığınız servera destek çıkmanız çok önemlidir.Bazen oyun yetkilileri oyunda olmuyor ve ses çıkaran olmayınca bu kişiler iyi birşey yaptıklarını sanıyorlar.
DESTEKÇİ OLMAK
Bazen her ne kadar iyi birşeyler yapsanda bir türlü istediğin oyuncu kitlesine ulaşamazsın.Bu durumlarda serverda oynayan kişilerin oyun yetkililerine köstek değil destek olması gerekmektedir.Hiç kimse serverına oyuncu gelmemesini istemez.Bir teşekkür etmeniz bile yetkilinin o serverı ayakta tutmasına yetebilir.
GÜNCELLENECEKTİR.
Son düzenleme:
Güncel
Mantıklı
Teşekkür ederim yorumlar için.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)