- Konular
- 20
- Online süresi
- 1h 38m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 24
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Başlıktada belirttigim gibi bilgilendirirseniz sevinirim
- Konular
- 31
- Online süresi
- 29m 21s
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay
- Başarım Puanı
- 109
- MmoLira
- 111
- DevLira
- 0
Valla hocam skypeden ne zaman mesaj atsam usanmadan kızmadan her soruma cevap veriyorlar. Size şöyle belirteyim ilk konuşmamda biraz kararsızdım ve biraz maddi sıkıntım vardı biraz bekliyeceğimi söyledim. Daha sonra para beklediğim için bekliyiceğimi söylemiştim. Bana kendileri mesaj atarak halimi hatrımı sorup sunucuyu ne zaman alıcağımı sormuşlardı. Gece saat 1-2 bile olsa konuşmuşluğumuz var. Ödeme yöntemleri zaten çok iyi. Kampanyaları ve filesleri güzel. Hakkında açılan 1 şikayet konusu gördüm o da arkadaş 1gb server almış ve ch düşme sorunu olmuştu. Firma yanlış bilgilendirdiği için özür dileyip paketini yükseltmişlerdi. Başka da şikayet konusu görmedim. Zaten alan kişilerin mutlu yorumlarını görmek bile yeter. Bende inşallah 2 gün sonra kendilerinden bir paket alıcağım. Hiçbir sıkıntı yaşıyacağımı düşünmüyorum. Eminim de diyebilirim. Şuanki piyasada düşünmeden alışveriş yapabileceğin sayılı firmalardan diyebilirim.
@Alansoft Seviliyorsunuz hocam böyle devam 👍
@Alansoft Seviliyorsunuz hocam böyle devam 👍
- Konular
- 20
- Online süresi
- 1h 38m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 24
- DevLira
- 0
Güzel yorumun için teşekkürler 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)