HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yavaş yavaş kendimi geliştirmeye çalışıyorum
Lycan karakterinin arkası dönük halini bulamadım transparan ve png olarak bu kadar oldu kusuruma bakmayın
.
Senden gene bir yorum bekliyorum
. @serialci;
Fakat lütfen bu sefer çok uğraşma gerçekten utanıyorum
Ayrıca sürekli aynı temayı kullanıyorum çünkü bunun gibi üzerine karakterleri oturtabileceğim bir tema yok elimde
Çalışmayı bitirdikten hatta paylaşırken aklıma geldi birde ninja silüeti koyacaktım ben
Metin2 oynuyorsan bilirsin E skill ine benzetmeye çalıştım biraz fakat silüeti koymayı unuttum 
///
Turkmmo Flood Engelleme
Wallpaper ı da yanlış yazmışım işe bak :/
Lycan karakterinin arkası dönük halini bulamadım transparan ve png olarak bu kadar oldu kusuruma bakmayın
.Senden gene bir yorum bekliyorum
. @serialci;Fakat lütfen bu sefer çok uğraşma gerçekten utanıyorum

Ayrıca sürekli aynı temayı kullanıyorum çünkü bunun gibi üzerine karakterleri oturtabileceğim bir tema yok elimde

Çalışmayı bitirdikten hatta paylaşırken aklıma geldi birde ninja silüeti koyacaktım ben
Metin2 oynuyorsan bilirsin E skill ine benzetmeye çalıştım biraz fakat silüeti koymayı unuttum 
///
Turkmmo Flood Engelleme
Wallpaper ı da yanlış yazmışım işe bak :/
Moderatör tarafında düzenlendi:
Utanmana hiç gerek yok çünkü bu işe gerçekten heveslisin ve bu sana yardımcı olmak istemem için yeterli bir sebep ^^
Hiç kimse bir anda güzel şeyler yapmaya başlamadı sonuçta
Görsele gelirsek gayet hoş olmuş.
Gözüme çarpan pek bir şey yok. Katman sayısını biraz arttırman çok iyi olacaktır
Mesela Ejderhanın alev püskürttüğü yer aslında evin arkalarına doğru gibi duruyor ama evin önüne geçmiş :
Bu şekilde arka planda kullandığın görselin orjinalinden bir parçayı kırparak üzerine yerleştirdik ve
böyle oldu. Görselin o kısmında zaten yanan bir şey olması işi çok daha kolaylaştırdı böylece ton ayarlaması yapmamıza gerek de kalmadı 
Ninjanın Hızlı Saldırı yeteneğinde de aynı taktiği rahatlıkla yapabilirsin. Ön taraftaki efekt için ayrı katman kullanmak istediğin yoğunluğu vermeni sağlayabilir.
Birde özellikle Wallpaper çalışmalarında kullandığın görseller farklı çözünürlük ve kalitelerdeyse ufak bir Gaussian Blur işini halledecektir
Önce tüm katmanları birleştirip tek bir katman haline getiriyoruz.
Sonra o katmanı Ctrl+J yardımıla kopyalıyoruz. Üstteki katmanımızı seçip
dan 4.5 Pixel'lik blurumuzu veriyoruz.
Ardından blurladığımız katmanın saydamlık ayarını
30 yapıyoruz. Böylece görseldeki bütün keskinlikler yumuşamış ve göze hoş gelen bir görüntü yapmış oluyoruz 
Sonuç Böyle oluyor. İstersen verdiğin gauss bulanıklığı yerine başka filtreler de kullanabilirsin. Ama son dokunuş için filtreler her zaman çok işe yarıyor
Hiç kimse bir anda güzel şeyler yapmaya başlamadı sonuçta

Görsele gelirsek gayet hoş olmuş.
Gözüme çarpan pek bir şey yok. Katman sayısını biraz arttırman çok iyi olacaktır

Mesela Ejderhanın alev püskürttüğü yer aslında evin arkalarına doğru gibi duruyor ama evin önüne geçmiş :
Bu şekilde arka planda kullandığın görselin orjinalinden bir parçayı kırparak üzerine yerleştirdik ve

Ninjanın Hızlı Saldırı yeteneğinde de aynı taktiği rahatlıkla yapabilirsin. Ön taraftaki efekt için ayrı katman kullanmak istediğin yoğunluğu vermeni sağlayabilir.
Birde özellikle Wallpaper çalışmalarında kullandığın görseller farklı çözünürlük ve kalitelerdeyse ufak bir Gaussian Blur işini halledecektir

Önce tüm katmanları birleştirip tek bir katman haline getiriyoruz.
Sonra o katmanı Ctrl+J yardımıla kopyalıyoruz. Üstteki katmanımızı seçip
Ardından blurladığımız katmanın saydamlık ayarını

Sonuç Böyle oluyor. İstersen verdiğin gauss bulanıklığı yerine başka filtreler de kullanabilirsin. Ama son dokunuş için filtreler her zaman çok işe yarıyor

Son düzenleme:
Teşekkür ederim bundan sonra filtrelerede dikkat ederim
Elinde acaba bu tarz benim kullandığım gibi arkaplanlar var mı ?
Elinde acaba bu tarz benim kullandığım gibi arkaplanlar var mı ?Teşekkür ederim bundan sonra filtrelerede dikkat ederimElinde acaba bu tarz benim kullandığım gibi arkaplanlar var mı ?
Görsel aramalarını Yandex Görseller üzerinden yapmanı tavsiye ederim. Daha rahat edersin

Anahtar kelimeleri kullanman yeterli mesela
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
gibi.
Bu türde anahtar kelimeler kullanarak arama yaparsan istediğin şeyleri bulman çok daha kolay olur

Tek koşulu ingilizce olması.
Görsel aramalarını Yandex Görseller üzerinden yapmanı tavsiye ederim. Daha rahat edersin
Anahtar kelimeleri kullanman yeterli mesela
gibi.
Bu türde anahtar kelimeler kullanarak arama yaparsan istediğin şeyleri bulman çok daha kolay olur
Tek koşulu ingilizce olması.
İngilizce problem değil ya onu hallederim
sadece bg nin ne olduğunu çözemedim bir şeyin kısaltması mı ?- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...