- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hoşgeldin konuma göz gezdirdiğin için teşekkürler...
Şimdi arkadaşlar ben modelleme yapmaya başladım,gerekli programlar kullanarak her türlü eşya olsun item olsun çalışmalarını yapmayı deniyorum.Bu ilk denemem altada resmini koydum.
<script src='http://img291.imageshack.us/shareable/?i=designed1.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
Bu yaptığım temeli buna daha üstüne,etrafına desenler ile süsleme yapıyorum su perisi kılıcındaki gibi...
İlk denemem daha ilk yapışım bayağı bi örğrendim ama artık metin2 pack teki silahlarıda düzenleyip turkmmo da sergileyeceğim herkez sw sine koyabilir...
Şimdi arkadaşlar ben modelleme yapmaya başladım,gerekli programlar kullanarak her türlü eşya olsun item olsun çalışmalarını yapmayı deniyorum.Bu ilk denemem altada resmini koydum.
<script src='http://img291.imageshack.us/shareable/?i=designed1.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
</noscript>Bu yaptığım temeli buna daha üstüne,etrafına desenler ile süsleme yapıyorum su perisi kılıcındaki gibi...
İlk denemem daha ilk yapışım bayağı bi örğrendim ama artık metin2 pack teki silahlarıda düzenleyip turkmmo da sergileyeceğim herkez sw sine koyabilir...
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yorum yokmu ya 

- Konular
- 932
- Online süresi
- 17h 47m
- Reaksiyon Skoru
- 341
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 16 Yıl 24 Gün
- Başarım Puanı
- 240
- MmoLira
- 759
- DevLira
- 0
Güzel Bir Çalışma Tebirikler
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)