- Konular
- 171
- Online süresi
- 7446s
- Reaksiyon Skoru
- 140
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 166
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 18 Gün
- MmoLira
- 202
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Adım Ertaç KARACAN 29.10.1991 istanbul doğumlu olup baba tarafından gaziantepliyim.Yaklaşık 8-9 yıldır metin2 oynamaktayım.Son 5 yıldır çeşitli pvp serverlara destek vermekteyim.Herkes gibbi bende ilk baş TR serverında başladım.Malesef çeşitli hırsızlıklara ve haksızlıklara mahruz kaldıktan sonra bırakmak zorunda kaldık.Bir arkadaşımın tavsiyesi ile pvp servera başladım ve halen devam etmekteyim.Ben uzun ömürlü ve iyi bir serverda gerek yetkili gerekse oyuncu olarak içinde bulunmak istiyorum.Günümüzde çeşitli yalanlarla,hikayelerle server sahiplerini kandırıyorlar.Bundan dolayıda dürüst insanların bu yolda ilerlemesi biraz zora girmiş oluyor.Ben beğendiğim bir server için elimden gelen tüm desteği vermekten kaçınmam.Öyle serverlar var ki en ince ayrıntısına kadar özenle hazırlanmış.Öyle serverlarda insanın yere birşey atası gelmiyor.Neyse kısaca size kendimi tanıtmaya çalıştım,umarım başarmışımdır.
LÜTFEN OKUYUNUZ
(Konuya geçmeden önce birkaç bilgi paylaşmak istedim)
(Konuya geçmeden önce birkaç bilgi paylaşmak istedim)
Serverlarda birçok kişi yetkili olabilmek adına çeşitli yalanlar söylüyor,hatta başkasının yardımı ile yaptığı şeyleri kendisi gibi yapmış gösteriyor.Son zamanlarda böyle insanlar ne yazık ki çoğalmaya başladı.Oyun içi kod yazmayı bilen profesyonel gm oldum diyor.Belkide yetkili alan kişinin daha detaylı bir inceleme yapması gerekmekte.Beni serverına yetkili alacak kişi bana çeşitli sorular sormalı,sadece onu,bunu biliyormusun dememeli.Benim için yetkili olmanın hiçbir önemi yok,hatta oyuncu olarak kalmayı tercih ediyorum.Yetkili dediğin bir görsel resimden,birde bazı kod yazabilmekten ibarettir.Benim için önemli olan serverın uzun ömürlü ve emek olmasıdır.Kişilerin bu konu hakkında bana doğru söylemeleri çok önemlidir.Çoğu kişi serverına adam gelmesi için 1 yıllık kiralandı,makina bizim vs gibi cümleler kullanıyor sonradan 1 ay sonra kapanıyor.Server sahiplerinin bu konuda bana doğruyu söylemelerini rica ediyorum.
Küfüre karşı kesinlikle tolerans göstermiyorum.Küfür eden kişiyi yetkilerim ve oyun kuralları çerçevesinde mümkün olduğunca oyundan uzak tutmaya çalışırım.Oyuncu olsamda küfür eden kişileri tespit eder,yetkililere ticket yoluyla bildiririm.Küfür eden bir kişi yaşı ne olursa olsun ailesinden terbiyeyi eksik almıştır.15 yaşındaki bir birey saygı çerçevesinde konuşurken,25 yaşındaki bir bireyin sokak kadınları gibi konuşması bana göre doğru bir davranış değil.Emir cümlelerini ve küfürleri sevmiyorum,serverına yetkili almak isteyenlerinde bu durumu göz önünde bulundurmasını rica ediyorum.
Son olarak konuyu şu sözlerle bitirmek istiyorum;Oynadığınızın oyun olduğunu kesinlikle unutmayın.Oyun için birbirinizi kırmaya,yalanlar atmaya,küfürler etmeye hiç gerek yok.Bazen öyle dostluklar kurarsınız ki hayat boyu o insanla bağınızı koparmazsınız,bazen öyle dostluklar kurarsınız ki o kişiyi görmek istemezsiniz.
Küfüre karşı kesinlikle tolerans göstermiyorum.Küfür eden kişiyi yetkilerim ve oyun kuralları çerçevesinde mümkün olduğunca oyundan uzak tutmaya çalışırım.Oyuncu olsamda küfür eden kişileri tespit eder,yetkililere ticket yoluyla bildiririm.Küfür eden bir kişi yaşı ne olursa olsun ailesinden terbiyeyi eksik almıştır.15 yaşındaki bir birey saygı çerçevesinde konuşurken,25 yaşındaki bir bireyin sokak kadınları gibi konuşması bana göre doğru bir davranış değil.Emir cümlelerini ve küfürleri sevmiyorum,serverına yetkili almak isteyenlerinde bu durumu göz önünde bulundurmasını rica ediyorum.
Son olarak konuyu şu sözlerle bitirmek istiyorum;Oynadığınızın oyun olduğunu kesinlikle unutmayın.Oyun için birbirinizi kırmaya,yalanlar atmaya,küfürler etmeye hiç gerek yok.Bazen öyle dostluklar kurarsınız ki hayat boyu o insanla bağınızı koparmazsınız,bazen öyle dostluklar kurarsınız ki o kişiyi görmek istemezsiniz.
REFERANSLAR
Her ne kadar reklamcı biri olmasamda servera destek amacıyla güzel bir tanıtım konuları ve çeşitli videolar hazırlıyorum.Konuları hazırlarken serverın en ince noktasını kadar tanıtmaya çalışıyorum.Tanıtımda konu içinde kullandığım her görsel meteryali elimden geldiğince kendim hazırlamaya çalışıyorum.Bazen de hazır intro dosyalarından servera uygun bir intro editliyorum.Burda amaç size serverı daha iyi tanıtmaktır.Genellikle oyun içi yetkili olmayı,oyuncularla ilgilenmeyi daha çok seviyorum.Destek verdiğim bazı serverlar için hazırladığım bazı konuları paylaşmak istiyorum.
&
&
&
NEDEN SİZİ SEÇELİM ?
Çeşitli iş başvurularına gittiğinizde size hep şu sorulur 'Sizi Neden Seçelim ?' Bu soruda öyle bir cevap vermelisiniz ki sizi işe alacak kişi etkilenmeli ve sizi diğerlerinden bir adım öne atmalı.Birçok kişi tüm kodları biliyorum,grafik çalışması yapabiliyorum,günde 7/24 oyundayım gibi cevaplar verir.Bunlar klasik bir cevap olduğu için ben bunları kullanmayacağım.Peki bir server sahibi beni neden seçmeli ? İlk öncelikle yalanı sevmediğimden her zaman doğruları konuşurum.Ne karşımdaki kişiyi ne de kendimi kandırırım.Sorumluluk bilincine sahibim,verilen görevi en iyi şekilde yapmaya özen gösteririm.Kişiler arasında ayrım yapmam,herkes benim gözümde aynı eşitliktedir.Klasik laf vardır iş başka arkadaşlık başka diye.Yaptığım işde kesinlikle arkadaşlarıma özel davranmam,hatta yeri geldiğimi en ağır cezayı bile veririm.
BU KADAR ŞEYİ NASIL ÖĞRENDİNİZ ?
Birçok kişi diyorki sen 9 sene nasıl metin2 oynadın.Günümüzden 9 sene geriye gittiğimizde 2007 yılına denk geliyor.Ben 9 senenin tamamında destek vermedim.1 sene TR serverında,3 senede pvp serverında olmak üzere toplam 4 sene metin2 oynadım.Bu süre zarfında yaklaşık 8-9 kez kendi serverımı kurdum.Bu serverlarda karşılaştığım bazı zorlukları birilerinden yardım alarak değil araştırarak kendim yapmaya çalıştım.Belki sonucunda ücretini peşin ödediğim server bozulsada benim için çok iyi bir deneyim oldu.Birşeyleri bozmadan,kırmadan o şeyi öğrenmek gerçekten zordur.Bir zaman sonra bilgilerimi başkaları ile paylaşmanın daha doğru olabileceğini düşündüm ve çeşitli serverlarda küçük küçük görevler almaya başladım.Ben pvp servera ilk yetkili olduğumda kod yazmayı bırak,ışınlanma yüzüğünü kullanmayı bilmiyordum.Birçoğu için bu bildiklerim önemsiz olsada benim için çok önemlidir.Ben bu noktaya kadar tırnaklarımla kazıya kazıya geldim.Yeri geldi dalga geçtiler,yeri geldi küfür ettiler ancak beni pes ettiremediler.Şimdilerde ise o dalga geçenler benden yardım istiyor.
YETKİNİN SİZİN İÇİN ÖNEMİ NEDİR ?
Birçok kişi bu soruyu soruyor ve her defasında verdiğim cevapla şok oluyorlar diyebilirim.Benim için yetki bir küçük resimden ve bazı kodlardan ibaret.Birine yardım etmek için yetkili olmana gerek yok.Bazen oyuncu olarak oynadığın zaman bile yardım edebilirsin.Tabi bazı oyun yöneticileri var onlar oyunculardan yardım almak istemez,çünkü kendinin daha çok şey bildiğini sanır.Herkesin herkesden öğrenebilecek çok şeyi olabilir.Sen ne kadar bilgi sahibi olursan ol mutlaka birinden öğreneceğin şeyler vardır.
Birçok kişi bu soruyu soruyor ve her defasında verdiğim cevapla şok oluyorlar diyebilirim.Benim için yetki bir küçük resimden ve bazı kodlardan ibaret.Birine yardım etmek için yetkili olmana gerek yok.Bazen oyuncu olarak oynadığın zaman bile yardım edebilirsin.Tabi bazı oyun yöneticileri var onlar oyunculardan yardım almak istemez,çünkü kendinin daha çok şey bildiğini sanır.Herkesin herkesden öğrenebilecek çok şeyi olabilir.Sen ne kadar bilgi sahibi olursan ol mutlaka birinden öğreneceğin şeyler vardır.
KATI KURALLARINIZ VARMIDIR ?
Aslında çok katı kurallarım yok fakat bazıları için bunlar çok abartı geliyor.Ben küfürü ve emir cümlelerini sevmem.Günümüzde malesef küfür etmeyen kişi sayısı bir elin parmak sayısını geçmez.Çocuklar konuşmaya başladığında ilk öğrettikleri kelime malesef küfür oluyor.Aslında küfür eden kişinin kendisine suç bulmak yanlış olur.Ailesinden nasıl görürse bireyde öyle hareket eder.Sürekli küfür edilen bir aile ortamında doğan çocuğun küfür etmemesi biraz zordur.Bazıları yaşı küçükdür eder diyor.Bunun yaşla alakası yok ben çok kişi gördüm yaşı 8-9 ama saygıda kusur etmiyor.Birçok kişi gördüm yaşı 20-25 kendisinden 10 yaş büyük birine küfürler ediyor.
Aslında çok katı kurallarım yok fakat bazıları için bunlar çok abartı geliyor.Ben küfürü ve emir cümlelerini sevmem.Günümüzde malesef küfür etmeyen kişi sayısı bir elin parmak sayısını geçmez.Çocuklar konuşmaya başladığında ilk öğrettikleri kelime malesef küfür oluyor.Aslında küfür eden kişinin kendisine suç bulmak yanlış olur.Ailesinden nasıl görürse bireyde öyle hareket eder.Sürekli küfür edilen bir aile ortamında doğan çocuğun küfür etmemesi biraz zordur.Bazıları yaşı küçükdür eder diyor.Bunun yaşla alakası yok ben çok kişi gördüm yaşı 8-9 ama saygıda kusur etmiyor.Birçok kişi gördüm yaşı 20-25 kendisinden 10 yaş büyük birine küfürler ediyor.
Adınız : ERTAÇ
Soyadınız : KARACAN
Yaşınız : 29.10.1991 (25)
Yaşadığınız Yer : İstanbul / Beylikdüzü
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 3-4 serverda yetkili olarak,10-15 serverdada oyuncu olarak destek verdim.
Günlük Online Süreniz :
Çalışma hayatım olduğundan bu süreler farklılık gösterebilir.Genelde hafta içi 19:00'dan sonra girebilirim.Hafta sonları bir işim çıkmadığı takdirde bu süre daha çok artmaktadır.
Özellikleriniz :
Elimden photoshop çalışmaları vs gelir.Hazır introları editleyebilirim.Nacivat,putty,filezilla kullanabiliyorum.Ayrıca forum kullanımı,editleme,kurulum işlemlerini yapabiliyorum.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :
Birçok skype adresim mevcut siz kendi skype adınızı konu altından veya mesaj ile bildirirseniz ben sizi eklerim.
Facebook:
Daha detaylı görüşme için facebook adresinden bana ulaşabilirsiniz.Facebook linki paylaşmak yasak olduğundan facebook'ta Mt Pvp Pıyon adıyla aratarak beni bulabilirsiniz.
Diğer / Ek :
Küfüre ve saygısızlığa karşı tolerans göstermiyorum.Emek ve uzun ömürlü olacak serverlara destek veriyorum.Benim için yetkinin hiç bir önemi yok.Şartlar oluşursa oyuncu olarak dahi destek verebilirim.Oyun içinde küfür edildiği takdirde karşımdakine cevap vermek yerine videsunu çekerek ticketle yetkili kişilere iletirim.Birçok serverda PIYON adıyla bulundum,ve destek verdim.
NOT: Sadece emek serverlara destek verilir.Uzun vadeli hedefleri olanlar ulaşabilir.
Son düzenleme:
- Konular
- 171
- Online süresi
- 7446s
- Reaksiyon Skoru
- 140
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 166
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 18 Gün
- MmoLira
- 202
- DevLira
- 0
Güncel
- Konular
- 171
- Online süresi
- 7446s
- Reaksiyon Skoru
- 140
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 166
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 18 Gün
- MmoLira
- 202
- DevLira
- 0
Güncel
- Konular
- 171
- Online süresi
- 7446s
- Reaksiyon Skoru
- 140
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 166
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 18 Gün
- MmoLira
- 202
- DevLira
- 0
Güncel
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)