D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oturma Sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

rica ederim.
Teşşekürler v2 geliştirilebilir bi sistem.

rica ederim
Senin kodlaman sen paylașmadan önce bana ulașıyorsa piyasada baya bir sorun var demektir :-) paylașım için teșekkürler bu arada.

rica ederim :)

teşekkürler. 1 hafta önce 150 mi ne öyle bir fiyata satıyorlardı paragözler.birde özelden birşey sorabilirmiyim?

rica ederim,tabi

Bu dosyalar nerdeyse herkezde var, karakter sabit olarak oturulu kalmaz bunda :)
@alondark54; :D

Son düzenleme:
Bu dosyalar nerdeyse herkezde var, karakter sabit olarak oturulu kalmaz bunda :)
@alondark54; :D
sistem bana aittir birine vermiştim o kişide alondark54 vermiş o ona vermiş bundan dolayı paylaşma sebebi doğdu bana.

sistem animasyon olarak çalışıyor zaten.
komutu girince oturur animasyon bitince eski haline döner bahsettiğin şekilde oturdumu kalkmayacak bir animasyon olamaz.

dediğin şekil şöyle yapılabilir; oyuncu afk ol dediğinde animasyon 30snyede bitiyor ise kontrol eklenir her 30 saniyede bir kontrolü döndürür lua ilede yapılabilir c++ ilede yapılabilir. bu bir örnekti şöylede yapılabilir atak kontrolü eklenir oyuncu atak yapmıyorsa chat komutunu gönderir ve oyuncu oturur.

Merhaba uzun zaman önce kodladığım oturma sistemini sizinle paylaşmak istiyorum,
model tkmt2ye aittir.

Sistem V1 Sürümdür,
V2 Sürümü için afk yüzüğü oluşturdum tam bir sistem haline getirdim v2 sürümü paylaşılmıyıcak.

Not: GRANNY SÜRÜMÜ 2.9 OLANLARDA ÇALIŞMAKTADIR.

bboQvG.png

Kod:
http://www.dosyaupload.com/1OR8

Kod:
https://www.virustotal.com/tr/file/5e3cd221cecea5b5b6f48bf2bd24e9676d8f611a2b697f87a49a3cfce06ad811/analysis/1472331338/

granny'İ 2.9 a nasıl yükselticez ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri