Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Gün geçtikçe teknoloji dahada gelişiyor ve yeni yeni firmalar bu işe soyunuyor işini güzel yapanda var kötü yapanda ister istemez aralarındaki rekabetten dolayı değmeyecek bir fiyata satış yapıyorlar sırf ayakta we piyasada kalabilmek için soruyorum kardeşim 30 tl ye verdiğin sunucu ile domain aldığın paraya değiyor mu e böyle olunca piyasa cocuk kaynıyor para paradır 3 olmadan 4 olmaz ama gerçekten bu olaya el atmanız lazım yükseltin kardeşlerim fiyatlarınızı 30 tl ye sunucu alan kardeşimin zaten bi amacı olmadığı belli sizde aldığımız 30 tl diyip işinizi önemsemiyorsunuz biliyorum biraz haklısınızda neyse ;bence işinizi düzgün yapın hizmet verin dua alın para kazanın isim kazanın şan şeref nam kazanın bugüne kadar forumda kendini abarta abarta anlatan hiçbir firmanın işini 4/4 lük yaptığını görmedim bu yüzden sunucu almaya çekiniyorum herkezin sütten ağzı yandı
Not // uygun bölüm değilse saygıdeğer modumuzdan ricam taşımasıdır . Teşekkürler
Not // uygun bölüm değilse saygıdeğer modumuzdan ricam taşımasıdır . Teşekkürler