raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Avrupa'da Borajet!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 122

mum

Level 27
Fahri Üye
TM Üye
Konular
7,500
Çözüm
1
Online süresi
13d 20h
Reaksiyon Skoru
3,056
Altın Konu
0
Başarım Puanı
549
MmoLira
31,714
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Fenerbahçe Kulübü, Borajet Havayolları ile 3 yıllık sponsorluk sözleşmesi imzaladı.

avrupa-da-borajet--7527042.Jpeg

Fenerbahçe Kulübü, Borajet Havayolları ile 3 yıllık sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Ülker Stadı 1907 Tribünü’nde gerçekleştirilen basın toplantısına Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Önder Fırat, Borajet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Akol, sarı-lacivertli futbolcular Robin van Persie, Simon Kjaer, Martin Skrtel ile Borajet Havayolları genel müdür yardımcıları Sevda Bakan ve Onur Akgül katıldı.

Sponsorluk anlaşması kapsamında Borajet Havayolları, Fenerbahçe futbol ve basketbol takımlarının yurt içi ve yurt dışı uçuşlarını sarı-lacivertliler için özel tasarlanan ve Fenerbahçe adının verildiği uçakla gerçekleştirecek. Borajet, ayrıca Fenerbahçe’nin tüm branşlarının da havayolu sponsorluğunu yapacak. Anlaşmaya göre Fenerbahçe Futbol Takımı, 3 yıl boyunca Avrupa maçlarına göğsünde Borajet logosu bulunan formayla çıkacak.
Asbaşkan Önder Fırat, mücadele ettikleri tüm branşlarda başarıyı hedeflediklerini belirterek, “Sportif faaliyetlerimizin yanında sponsor ve destekçilerimizle işbirliğine çok önem veriyoruz” dedi.

Yıldırım’ın neşesi yerinde

Başkan Aziz Yıldırım da toplantıyı izledi. Yıldırım’ın neşeli halleri dikkati çekti. Borajet Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Akol, Fenerbahçe Kulübü kongre üyeleri ile kulüp temsilci üyelerine yüzde 25, Fenerbahçe taraftarı olduğunu beyan eden herkese yüzde 15 indirim sağlanacağını açıkladı.
Bunun üzerine söz alan başkan Aziz Yıldırım, “Fenerbahçe taraftarı olmayan Galatasaraylı veya Beşiktaşlı ‘Ben Fenerbahçeliyim’ dediğinde indirimden faydalanabilecek mi?” diye sordu. Fatih Akol, bunun üzerine “Bize ‘Fenerbahçeliyim’ demesi kafidir” yorumunda bulundu.
Yıldırım ile Akol arasındaki diyalog, salonda bulunanları güldürdü. Ayrıca, Fatih Akol Fenerbahçe kongre üyesi olurken, Akol’a üyelik belgesini Önder Fırat takdim etti.

Günlük Gazeteler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri