kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

N’Doye kadroya giremedi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 124

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Katılım
2 Mar 2015
Konular
59,189
Mesajlar
88,442
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,280
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,207
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Trabzonspor’da yeni sezon öncesi kadro dışı bırakıldıktan sonra yeniden takımla birlikte çalışmalara dahil edilen Senegalli golcü Dame N’doye, Kasımpaşa maçının 18 kişilik kadrosunda yer almadı.

Slovakya ve Macaristan’daki kamp performansıyla Teknik Direktör Ersun Yanal’ı memnun eden 31 yaşındaki deneyimli golcünün yıllık ücretinde indirime gitmesi beklenirken, forvet oyuncusunun Kasımpaşa mücadelesinde kadroda yer almadı.

Koreli Suk sınıfı geçti

Spor Toto Süper Lig’deki ilk maçında Kasımpaşa’yı 2 golle deviren Trabzonspor, sonuca yeni oyuncularıyla ulaşırken, transferlerin performansı göz doldurdu. Ersun Yanal’ın henüz hazır olmaması sebebiyle yedek soyundurduğu Porto’dan transfer Güney Koreli Hyun-Jun Suk, 61. dakikada Muhammet Demir’in yerine oyuna dahil oldu ve performasıyla umut verdi. 17 kez topla buluşan ve girdiği ilk pozisyonda gole çok yaklaşan 25 yaşındaki golcü, gelecek için umut dağıttı. Güney Koreli iki gazeteci de basın tribününde Suk’un performansını takip etti.

Taş gibi stoper Jan Durica

Trabzonspor’un Lokomotiv Moskova’dan kadrosuna kattığı Slovak savunmacı Jan Durica, Kasımpaşa karşısında mükemmele yakın bir mücadele sergiledi. İlerleyen yaşına karşın hızı ve çevikliğiyle dikkat çeken deneyimli stoperin Uğur Demirok’la uyumu da dikkat çekti. Castro ve Koita’ya göz açtırmayan Durica, uzun süredir stoper konusunda sıkıntı yaşayan Trabzonspor’un galibiyetinde önemli rol oynadı.

Onur Kıvrak iyi başladı

Kasımpaşa karşısına kaptanlık pazu bandıyla çıkan Trabzonspor’un tecrübeli eldiveni Onur Kıvrak, ilk maçta ortaya koyduğu performansla takım arkadaşı Alvaro Esteban’a gözdağı verdi. Kalesine gelen 3 şutta 3 başarılı kurtarış yapan 28 yaşındaki milli kalecinin önünde görev yapan savunmacılarla uyumu da oldukça iyiydi.

Bir tek Okay Yokuşlu

Geçen sezonun son haftasında Kasımpaşa’ya 6-0 mağlup olan Trabzonspor, bu sezonun ilk haftasında aynı rakibi karşısında ilk 11’de 10 farklı oyuncuyla mücadele etti. Geçen sezonun ardından 93 gün sonra yine Kasımpaşa’yı sahasında ağırlayarak sezona başlayan Karadeniz ekibinde, sadece Okay Yokuşlu, iki maçta da görev alan tek isim oldu.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst