Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arka Kapak Bilgisi
Merhaba, ben Seyyah.
Herkesin bir gün çıkmak istediği ama çıkamadığı bir yolculuğun başından yazıyorum bunları.
Ve herkesin içine atıp anlatamadığı o şeyleri yazdığım yolculuğuma davet ediyorum sizi.
Ve gidiyorum iyi insanların yaşadığına inandığım yerlere. Gitmekle geçecek mi bilmiyorum ama sanki geçecekmiş gibi gidiyorum işte.
Kendinizi satırlarımın arasına bıraktığım boşluklarda hissedeceksiniz. Ve okudukça beni kendiniz sanacaksınız. Sanki ben değil, siz gidiyor gibi hissedeceksiniz.
Kim bilir belki de gelmesini beklediğiniz sevda, bu satırlarda sizi bekliyordur
Kitap Özeti
Eyvallah 2 Hikmet Anıl Öztekin
Türk edebiyatının son zamanlarda beğenilerek okunan yazarlarından bir tanesi olan Hikmet Anıl Öztekin Eyvallah 2 ile yine bir seri kitabına imza atıyor. İlk olarak Elif Gibi Sevmek kitabı ile büyük beğeni toplayan ünlü yazar hayranlarını bekletmemiş ve ikinci kitap ile okurlarının karşısına çıkmıştı. Daha sonra Eyvallah kitabı ile yine büyük beğeni kazanan yazar yine okurlarını bekletmiyor ve Eyvallah 2 kitabı ile hayranlarına yine güzel bir deneme kitabı sunuyor.