- Konular
- 335
- Çözüm
- 19
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 411
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 205
- MmoLira
- 1,083
- DevLira
- 48
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
konu kapatılabilir
Son düzenleme:
- Konular
- 12,227
- Online süresi
- 5h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 3,165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 577
- MmoLira
- 41
- DevLira
- 0
@Class Tekno; 24 Saat içerisinde açıklama yapınız.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu konuda bizim ile dalga geçiliyor onu anladım. Sattığımız 3 kuruşluk sunucu telefondan konuşmalar yazışmalar farklı iade edelim diye talepte bulunan biziz ve bunu team viemerden bağlandığımda söyledim.
Anlatıyorum resmen oyunu böyle açacaksınız , böyle kapatacaksınız sorun burda vs. baktım olmuyor size iade yapalım dedim.
Kendi söylediğim şeyi neden yapmayım ticketler ortada sizin mailiniz ile giriş yapan ip'ler ortada. Biraz daha dikkatli olun!..
Amacınızı anlamadım aradan zaman geçiyor bunu söylüyorsunuz , aradan aylar geçiyor iade istiyorum diyorsunuz ayıp.
Dikkate alınacak neresi var?
Son ticketinde hocam iade yapacaktınız yazmış ve iade istemiyorum dedikten sonra yazdığı için verdiğim cevap pazar günü iade yapacağım oldu. Her konuşma en az 1 hafta var aralarında.
1 er hafta ara ile sürekli karar değiştiren müşterim , geri iade teklifi yapan ben ama haksız olan ben? Ben son zamanlarda amaçları bir türlü çözemedim hayretler içerisindeyim.
Anlatıyorum resmen oyunu böyle açacaksınız , böyle kapatacaksınız sorun burda vs. baktım olmuyor size iade yapalım dedim.
Kendi söylediğim şeyi neden yapmayım ticketler ortada sizin mailiniz ile giriş yapan ip'ler ortada. Biraz daha dikkatli olun!..
Amacınızı anlamadım aradan zaman geçiyor bunu söylüyorsunuz , aradan aylar geçiyor iade istiyorum diyorsunuz ayıp.
Son ticketinde hocam iade yapacaktınız yazmış ve iade istemiyorum dedikten sonra yazdığı için verdiğim cevap pazar günü iade yapacağım oldu. Her konuşma en az 1 hafta var aralarında.
1 er hafta ara ile sürekli karar değiştiren müşterim , geri iade teklifi yapan ben ama haksız olan ben? Ben son zamanlarda amaçları bir türlü çözemedim hayretler içerisindeyim.
- Konular
- 12,227
- Online süresi
- 5h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 3,165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 577
- MmoLira
- 41
- DevLira
- 0
@53cagri53; Firma açıklamada bulundu. Firmanızın açıklaması doğrultusunda cevabınızı bekliyorum.Bu konuda bizim ile dalga geçiliyor onu anladım. Sattığımız 3 kuruşluk sunucu telefondan konuşmalar yazışmalar farklı iade edelim diye talepte bulunan biziz ve bunu team viemerden bağlandığımda söyledim.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 335
- Çözüm
- 19
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 411
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 205
- MmoLira
- 1,083
- DevLira
- 48
ben 30 tl iade ettiklerini zannetmiştim adamlara güvenmiştim bu yuzden bakmıyordum tickete halen etmediler iade
bana dediler ki yok metin2 .tc nin fielsine geçicez artık sorununuz kalmıycak yok dedim skypede konuştuk bunları.
ticketlerin konuşma akışına bakarsanız "profesyonel çalışıyorsunuz iade istemiyorum" böyle saçma yazı yollamayacağımı anlarsınız
sunucuyu en son ne zaman kullanmışım bi baksın bakim madem "profesyonel çalışıyorsunuz iade istemiyorum" boyle yazmışım en son kullanma tarihine bakın
zaten belirttim "profesyonel çalışıyorsunuz iade istemiyorum" böyle bi mesaj yazmadığımı iade edicez dediler halen etmediler ticketler ortada resimledim ticketleri hadi bunlarıda değiştirin;
bana dediler ki yok metin2 .tc nin fielsine geçicez artık sorununuz kalmıycak yok dedim skypede konuştuk bunları.
ticketlerin konuşma akışına bakarsanız "profesyonel çalışıyorsunuz iade istemiyorum" böyle saçma yazı yollamayacağımı anlarsınız
sunucuyu en son ne zaman kullanmışım bi baksın bakim madem "profesyonel çalışıyorsunuz iade istemiyorum" boyle yazmışım en son kullanma tarihine bakın
zaten belirttim "profesyonel çalışıyorsunuz iade istemiyorum" böyle bi mesaj yazmadığımı iade edicez dediler halen etmediler ticketler ortada resimledim ticketleri hadi bunlarıda değiştirin;
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)