- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selamın Aleyküm
Hesaplarım T satmakdan Serwırdan Uzaklaştırılmış
30,12,2015 Yaklaşık 9 aydır Hesap larım kapalı
T Satmakdan ban yigen tek benim şimdise T ve Tl ile alışveriş yapan lar sohbet cezası yerken benim hesaplarım 9aydır serwırdan uzaklaştımış tır
Skyp Den Team Dan @Shorty; ayrıca size T satmak Yasakmı diye SORULMUŞ Hayır Degil demisiniz peki benim hesaplarım neden 9 aydır kapalı ?
[/URL][/IMG]
@Shorty;
Hesaplarım T satmakdan Serwırdan Uzaklaştırılmış
30,12,2015 Yaklaşık 9 aydır Hesap larım kapalı
T Satmakdan ban yigen tek benim şimdise T ve Tl ile alışveriş yapan lar sohbet cezası yerken benim hesaplarım 9aydır serwırdan uzaklaştımış tır
Skyp Den Team Dan @Shorty; ayrıca size T satmak Yasakmı diye SORULMUŞ Hayır Degil demisiniz peki benim hesaplarım neden 9 aydır kapalı ?
Son düzenleme:
- Konular
- 44
- Reaksiyon Skoru
- 43
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 68
- MmoLira
- 63
- DevLira
- 0
Bilindiği üzere bu oyunda derdimizi,sıkıntımızı anlatacak veya bizi dinliyecek bir yöneticimiz yok ticket atsakta forumdan konuda açsak sadece açtığımızla kalıyor @Shorty; @admin; bu konuyu açan arkadaşımızı tanırım kendisiyle buluştuk çay içtik sohbet ettik gerek reelden gerekse oyunun gidişatı vs. arkadaşımızın çarları haksız yere balandı şöğle söğliyim yada mantıklı yönden oyunda sağlam karakterim var T satılır yazıyorum alttan ki o zamanlar herkez yazıyordu mesela ben bu çarlar ban yedikten 1 hafta sonra öğrendim T satışı yada tl ile alım satım konusunu yasak olduğunu bilsem sağlam karakterimizin ban yemesine göz yumarmıyız sizce..
iyi forumlar
iyi forumlar
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 60
- Online süresi
- 10h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 86
- MmoLira
- 70
- DevLira
- 0
Bilindiği üzere bu oyunda derdimizi,sıkıntımızı anlatacak veya bizi dinliyecek bir yöneticimiz yok ticket atsakta forumdan konuda açsak sadece açtığımızla kalıyor @Shorty; @admin; bu konuyu açan arkadaşımızı tanırım kendisiyle buluştuk çay içtik sohbet ettik gerek reelden gerekse oyunun gidişatı vs. arkadaşımızın çarları haksız yere balandı şöğle söğliyim yada mantıklı yönden oyunda sağlam karakterim var T satılır yazıyorum alttan ki o zamanlar herkez yazıyordu mesela ben bu çarlar ban yedikten 1 hafta sonra öğrendim T satışı yada tl ile alım satım konusunu yasak olduğunu bilsem sağlam karakterimizin ban yemesine göz yumarmıyız sizce..
iyi forumlar
o çarları biliyorum güvenilir bir arkadışımızdı sağlam karakterleri vardı 2013 den beri oyuna başlıyalı tanıyorum kedisini