Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Advocaat 2 yıllık sözleşmeyi istemedi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 120

mum

Level 27
Fahri Üye
TM Üye
Konular
7,500
Çözüm
1
Online süresi
13d 20h
Reaksiyon Skoru
3,056
Altın Konu
0
Başarım Puanı
549
MmoLira
31,714
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Dick Advocaat'ın, 2 yıllık sözleşme için verdiği yanıtı, "Ben Fenerbahçe’ye başarılı olmaya, şampiyonluk kazanmaya geldim. Önce bunları gerçekleştireyim, ardından siz karar verirsiniz yeni sözleşmeye" oldu.

5048486.jpg

Fenerbahçe’nin yeni hocası Dick Advocaat, dün yeni takımıyla ilk antrenmanına çıkarken, Hollandalı ile anlaşma sürecinin detayları da yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Sıcağı
sıcağına önceki gün gazetemize konuşup, “Fenerbahçe bana geri çeviremeyeceğim bir teklifte bulundu. Kimse yaşıma bakıp kulübede oturan, pasif biri göreceğini zannetmesin. Buraya takımı tekrar ayağa kaldırmak için geldim” mesajlarını veren 68 yaşındaki çalıştırıcının, Sarı- Lacivertli yöneticileri de benzer ifadelerle ikna ettiği öğrenildi.

Buna göre, Advocaat’a Fenerbahçe 2 yıllık sözleşme teklif etti ama deneyimli hoca kabul etmedi. Advocaat’ın sunulan öneriyi reddetme gerekçesi ise iddiasını ortaya koyar nitelikte. Şu an için sadece kısa süre sonra başlayacak olan lige ve yeni takımını tanımaya konsantre olduğunu belirten Fenerbahçe’nin yeni teknik patronu, “Ben Fenerbahçe’ye başarılı olmaya, şampiyonluk yaşamaya, kupalar kaldırmaya geldim. Önce bunları gerçekleştireyim, ardından siz yeni mukaveleye karar verirsiniz. O nedenle 1 yıllık sözleşme yeterlidir” diyerek adeta sahaya inmeden gönülleri fethetti.

Mehmet Demircan

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri