- Konular
- 1,007
- Reaksiyon Skoru
- 167
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 218
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yıldırım Efendisi / Tayfun
Kahramanımızın Yetenekleri
Üstteki resimde dikkat etmemiz gereken altı çizili yerler.
Kahramanımızın Yetenekleri
Üstteki resimde dikkat etmemiz gereken altı çizili yerler.
[*=center]Yıldırım Zinciri ; Yıldırımlarla zarar veren sınıf yeteneğinin kullanılması kahramanın saldırılarının fazladan bir düşmanı daha vurmasını sağlar.Etki 15 saniye sürer ve 5 kereye kadar birikir.Kaç zincir biriktirirseniz o kadar düşmana birden vurabilirsiniz.Zincir biriktirmek için , Yıldırım Darbesi , Aşırı Yüklenme , Göklerin Hışımı yeteneklerini kısa zaman aralığında kullanabilirsiniz.
[*=center]Yıldırım Darbesi ; Oyunun başında düşmana karşı , bulunduğumuz koridoru daha iyi kontrol etmemizi sağlar.Eğer bayrağınızı açamadıysanız bu yeteneği bir slota değil de , düşman kahramana kullanarak onun uzaklaşmasını sağlamalısınız.Bayrağınızı kaldırdıysanız -benim tercihim bayrağınızı kaldırın ve slotlara karşı kullanın- o zaman slotları hızlı bir şekilde keser ormana veya sembole filan bakabilirsiniz.
[*=center]Yıldırım Hızı ; Yeteneği açtıktan sonra , Aşırı Yüklenme yeteneğini açıp hız bonusu kazanırsınız.Bu da demek oluyor ki artık sizi daha kolay yakalayamayacaklar.Hem de siz düşmanı daha rahat yakalayacaksınız.
[*=center]Göklerin Hışmı ; Bu yeteneği açtıktan sonra gözünüz haritada olsun.Canı az olanları veya kendi dost arkadaşınızı kurtarmak için kullanabilirsiniz.Düşman kahramanlar size pusu kurmuşsa bu yetenek sayesinde tüm düşman kahramanlarının yerlerini tespit edebilirsiniz.Bu sayede dülman kahramanlarının dragonu (ejder) kesmeye çalışıp çalışmadıklarını görebilirsiniz.Çok iyi zamanda kullanılmalıdır.
Tüyolar
Oyuna başlarkan ; Karşınızdaki rakibe göre 1 şifa iksiri alabilirsiniz.Karşıda gölge varsa , fener alabilirsiniz.Bu size kalmış ama ben şahsen alıyorum.Gölge olmasa bile fener her zaman alırım.Şifa iksiri de alırım.Sonuçta şifa iksiri 70 prime , fener de 150 prime.Eğer ben bayrağı kaptırmayacağım diyorsanız , Gök Darbesi veya Yıldırım darbesini açabilirsiniz.Benim tercihim , bayrağı hemen ele geçirip bırakmamak için Yıldırım Darbesi'nden yana .
Oyunun ikinci aşaması ;karşınızdaki düşman karaktere göre oynamalısınız.Mesela Büyücü ,Okçu ,Moira ,Ölümsüz ,Avcı gibi karakterleri çok iyi zorlayabilirsiniz.Kuvvetçiyseniz ,durmadan balta fırlatın veya gang geliyorsa yük biriktirip gangla birlikte kullanırsanız daha faydalı olur.Zekacıysanız ,düz vuruşla veya yük biriktirip balta atabilirsiniz.Zekacı olduğunuz halde oyunun başlarında baltanız , düşman kahramanı ideal bir düzeyde vuracaktır.Bundan dolayı atmaktan çekinmeyin.
Oyunun üçüncü aşaması ;kediye bakın.Sembolleri alın ve boş olduğunuz sürece orman veya gang atın.Ne kadar iş yaparsanız , karakterinizi daha iyi kasarsınız.
Oyunun dördüncü aşaması ; oyunun sonucunun tahmin edilebilindiği zamanlardır.Bir takım teslim olabilir. Teslim olan yoksa bile oyun kısa sürede bitebilir.Burdaki en iyi koşul takımınızdaki oyunculardan birilerinin fedakarlık yapıp , zuma oynayarak parşomen elde etmesi olacaktır.Bu parşömenler savaşı sizin lehinize çevirebilir.Drogona fener koymayı da unutmayın.
Kahraman Dizilim
Kuvvet Ağırlıklı
Beyler ilk olarak kuvvetçiyi tanıtıcam.Benim favorimdir.Nedeni ;daha zevkli geliyor ve oyunun sonlarına doğru baya kurnazlık açarsanız düz vuruşlarda iyi hasar verebiliyorsunuz.Sıkıntı tarafı kasamazsanız hiç bir düşman kahramanı full canla tek vuruşta kesemezsiniz.Bu da sizin , takım savaşında pek iş yapmamanızı sağlar.Hatta ilk sizi öldürebilirler.
Üstteki resimde gördüğünüz gibi daha çok kuvvet ve kurnazlık gittim.Daha sonra da sağlık.Tabi ölümsüzlük seti de ekleyebilirsiniz.2000 den sonra genelde çok işe yarar.İlk size saldırmazlar ve siz de daha rahat oyun oynayabilirsiniz.Ama benim tercihim kuvvetçide , ölümsüzlük setine gerek yoktur.Onun yerine daha iyi yetenekler koyabilirsiniz.
Zeka Ağırlıklı
Zekacı bence daha çok iş yapıyor.Nedeni ;düz vuruş.Toplu savaşlarda genelde Yıldırım Darbesi'nden kaçmazlar.O da çok işi yapar ve zekaya bağlıdır.Göklerin Hışmı da bir kısım zeka hasarı verir.
Rakiplerinize Yıldırım Darbesi atıp ardından Gök Çekici atarsanız , Yıldırım Darbesi hasarı vermiş olursunuz.Düşman kahramanlar sizden kolay kolay kaçamazlar.Nedeni ;hem Gök Çekici hem Yıldırım Hızı sayesinde rakibi çok iyi kovalayabilirsiniz , kolay kolay kaçırmassınız. Az canla kaçıyorsa Göklerin Hışmını kullanırsınız ve rakip nakavt
Zaten katil rolünde olduğu için teke tekte çok iyidir.Rakip sizden çok güçlü olmadığı sürece teke tekte karşılaşmaktan çekinmeyiniz
Fırsat
[*=center]Güncelleme 10.2.2 den sonra yıldımların efendisi/tayfun daha çok iş yapar oldu yani şimdi bu karakteri oynamanın tam sırası
Oyuna Yeni Başlayanlar
Öncelikle yapmanız gereken 2-3 savaş yapıp karakteri denemeniz.Karşınızdaki adamlar da sizin gibi oynadığı için çabuk alışırsınız.Karşınıza başlangıçta genelde , Ölümsüz ,Kurtbey ,Yıldırım Efendisi / Tayfun gibi karakterler çıkar.Siz de onlara kolaylıkla üstünlük sağlayabilirsiniz.Zekacıysanız , pratik gerektiren güçlü yeteneklere ihtiyacınız var.Oyunun başında kolay kill alamazsınız.Hem de takım savaşı olmadığı için sizi tanklayan olmaz.Ama kuvvetçiyle ilk kanı alıp üstlerden yetenek açtıkca başıboş gezen düşman karakterleri kolaylıkla teklersiniz.Tabi ki yük biriktirmeyi unutmayınız.
Burada gördüğünüz ,Yeni başlayan oyuncular için ideal bir dizilimdir.Zeka koymamın nedeni yeteneklerin sınırlı olmasıdır ama yine de işe yarar.Nedeni Göklerin Hışmı hem kuvvet hem de zeka hasarı veriyor hem de düz vuruşunuz bir nebze artar.İyi oynadığınız sürece bu dizilimle rahatlıkla kill alırsınız.
Yanlış Yapılanlar
[*=center]Oyunda 5. sıradaki yetenekler genelde pek işe yaramazlar.Siz de 5. sıra yeteneklerini açmadan , alttan açıp direk 6. sıradaki yetenekleri açmalısınız.Gerçekten çok işe yaradığını göreceksiniz.
[*=center]Prime kristalini boşa harcamayın.Biriktirin.En sevdiğiniz ve de en iyi oynadığınız bir karakteri dizmeye yönelin.Kampanyaları bekleyip yetenek bahçesinden yetenek çıkartın.Yetenekleri 5 yıldız yapın.Sabırla kahramanınızı 15 seviye yapıp , 5 yıldız yaptığınız yetenekleri takın.
[*=center]Karakteriniz 15 seviye olduğu zaman , çoğumuz 4-5 yeteneği 3 yıldız yapıyor veya 2 yıldız yapıyor bırakıyor.Çok gereksiz.Ben de yaptım ama artık yapmıyorum.Onun yerine her sıradan 1-2 yeteneği 5 yıldız yapın ve 6. sıradadaki yeteneklerin de 3-4 tanesini 5 yıldız yapın.Yani 21 seviye olduğunuz zaman tüm yetenekleriniz 5 yıldız olsun.Bu sayede savaşlarda üstünlük kurabilirsiniz.Hem boşa kristal harcamazsınız hem de toplam kudretiniz düşük olduğu halde iyi bir oyun çıkartabilirsiniz.
[*=center]Bu arada 5. sıradaki yeteneklere dokunmayın.Bırakın 1 yıldız kalsın. İyi oynadığınız sürece 2500 REYTİNG bile yaparsınız.Benim karşıma çok çıktı.Rakibin 5. sıradaki yenekleri 1 yıldız diğerleri 5 yıldız
[*=center]Beyler bu bilgileri yeni başlayan bir oyuncu 6 ayda zor öğrenir ama artık bu rehberi okuyup hemen kavrayacağını düşünüyorum.