Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Android 7.0 İlk LG V20'de Olacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tahu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 64

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

[h=2]Uzun zamandan beri Android 7.0 işletim sistemine sahip ilk telefonun hangisi olacağı konuşulurken LG tarafından yapılan açıklamalarda LG V20’nin önümüzdeki aylarda satışa çıkacağı belirtildi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
android-7-0-ilk-lg-v20-de-olacak.jpg
Teknoloji dünyasında ilklere özel bir ilgi gösterilirken Google tarafından tanıtımı gerçekleştirilen yeni işletim sisteminin ile ilk olarak kullanacağı cihaz da belli oldu. Android 7.0 Nougat adı verilen yeni sistemin ilk olarak LG tarafından kullanacağı belirtilirken kullanıcılar LG V20 modeli ile birlikte çok daha iyi bir işletim sistemini kullanmaya başlayacak.
Resmen Açıklandı
Resmi olarak yapılan açıklamalar LG Electronics markanın yeni amiral gemisinin LG V20 olacağı ifade ederken aynı zamanda yeni telefon modelinde Android işletim sisteminin son versiyonunun tercih edileceği belirtildi. Yapılan bu açıklama ile birlikte bugüne kadar gündemde yer alan tüm iddialar da doğrulanırken şimdiden kullanıcılar yeni telefona ilgi göstermeye başladı.
2016 üçüncü çeyreği içerisinde telefonun satışa çıkarılması beklenirken LG tarafından oldukça önemli bir hamle de yapılmış olacak. Son dönemlerde piyasada yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başaramayan LG, yeni modeli ile birlikte daha yüksek satış rakamlarına ulaşmayı hedefleyecek. Hedefin tutması halinde önemli bir avantaj elde etmiş olacak LG böylece mobilde yerini daha da iyi bir hale getirecek.
[/FONT]

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri