Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
SÖZ KONUSU VATAN İSE... SÖZ KONUSU KURAN DİN İSE.. NE OYUN UMRUMDA NE PARA CEZASI NEDE HAPİS .... SÖZ KONUSU VATAN İSE🇹🇷🤘 SÖZ KONUSU DİN İSE KURAN-I KERİM İSE☝☝☝ Ne oyun nede para cezası nede hapis hiç biri umrumda değil Ben gerekli olan şeyi yaptım İsterse sohbet banı isterse 1-2 ay çarıma ceza Fark etmez .. Pişman değilim kesinlikle birdaha olsa tekrar yaparım. TEKBİR. ALLAHÜEKBER ❤❤❤❤
Arkdaşım karşındaki kişinin dini görüşünden sana ne özgür bi ülkede yaşıyoruz eğer gerçekten bu kadar dinine bağlı olsaydın o kelimeleri yazmaz milletin ailevi değerlerine küfür etmezdin bu arada bi bilgilendirme yapmak istiyorum ileri derece küfürler süresiz ban diye biliyorum kendi kendini rezil etmişsin diyecek söz yok.
Sohbet kuralları
Madde(2) : Herhangi bir oyuncunun dinine,ırkına,mezhebine veya diline hakaret eden/dalga geçen oyuncular sunucularımızdan uzaklaştırılır.